Skanska

Produktionschef Hus - Stockholm

På Skanska jobbar vi med att bygga ett bättre samhälle och i dagsläget driver vi flera spännande och utmanade projekt som kommer förändra Stockholms stadsbild. Nu söker vi erfarna produktionschefer med sinne för ekonomi och affärsmässighet. Som produktionschef på Skanska får du en nyckelroll i våra projekt och har ansvaret för att leda, styra och planera produktionen. En lika viktig del är att leda, motivera och utveckla ditt team för att nå era uppsatta mål. 

Skanska tar väl hand om sina medarbetare och som produktionschef finns goda möjligheter att utveckla ditt ledarskap eller andra specifika kompetenser kopplat till byggprocessen. Som ledare på Skanska lovar vi dig att du får rätt förutsättningar för att lyckas i din roll. 

Är du beredd att ta nästa steg? 

Vi ser att du som söker tjänsten har minst fem års erfarenhet av att självständigt driva och leda medelstora byggprojekt. Du har en eftergymnasial utbildning med relevant inriktning inom området bygg samt god kunskap om byggprocessens samtliga delar och skeden. Vi ser även att du har erfarenhet av att driva projekt med starkt säkerhets- samt miljöfokus. Rollen kräver att du har en god prioriteringsförmåga eftersom du kommer att arbeta mot mål på såväl lång som kort sikt. Du verkar som en god förebild för dina medarbetare genom ditt sätt att vara och genom ditt engagemang för Skanskas mål och visioner. Som ledare är du beslutsam och handlingskraftig - samtidigt som du trivs med att vara en del i ett större team. 

Skicka gärna din ansökan idag! Men senast 21 Juni.

Urvalet kommer att ske löpande och tjänsten kan därför komma att tillsättas innan slutdatumet. För vidare frågor kontakta rekryteringsspecialist Jacob Ahlner telefon: 010- 449 25 29 Välkommen med din ansökan!

 Ansök nu

Sista ansökningsdag : Om 8 timmar . Arbetsort : Stockholm

Kategorier : Bygg & Anläggning Chef & Ledning Tillverkning & Produktion


Senaste jobben från Skanska

Alla jobb hos Skanska

Liknande jobb Produktionschef Hus - Stockholm