Skanska

Produktionschef Hus - Stockholm

Hus Stockholm består av Hus Stockholm Bostad och två kommersiella regioner: Hus Stockholm Nord och Hus Stockholm Syd. Vi är specialister på nyproduktion och ombyggnation av bland annat sjukhus, kontor, laboratorier, skolor och bostäder, med ambitionen att vara en förebild inom svenskt näringsliv gällande hållbart samhällsbyggande, säkerhet och lönsamhet.


Våra tre Husregioner präglas av en anda av ständig utveckling och förbättring. Vi tror på att nöjda medarbetare på rätt plats leder till nöjda kunder och en framgång på marknaden.


Produktionschef till våra spännande projekt!


Till vår verksamhet Hus Stockholm söker vi nu erfarna produktionschefer med sinne för ekonomi och affärsmässighet. 


Rollen som produktionschef hos oss på Skanska innebär att du får en nyckelroll i våra projekt och har ett övergripande ansvar att leda, styra och planera produktionen i våra husprojekt. Du medverkar från projektstart till besiktning och ansvarar för resurs- och produktionsplanering, ekonomistyrning, kvalitet och arbetsmiljö. Som produktionschef på Skanska ansvarar du för att leda, motivera och utveckla ditt team till att nå uppsatta mål och deadlines.


Du har erfarenhet från produktion och trivs i rollen som ledare


Vi ser att du som söker tjänsten har minst fyra års erfarenhet av att självständigt driva och leda byggnadsprojekt med goda resultat. Du förstår byggprocessens samtliga delar och skeden och har en erfarenhet av att driva projekt med starkt säkerhets- samt miljöfokus. Du har vidare ett skarpt ekonomiskt sinne och en vilja att driva affären. 


Rollen kräver att du har en god prioriteringsförmåga eftersom du kommer att arbeta mot mål på såväl lång som på kort sikt. Du verkar som en god förebild för dina medarbetare genom ditt sätt att vara och genom ditt engagemang för Skanskas mål och visioner. Som ledare är du beslutsam och handlingskraftig - samtidigt som du trivs med att vara en del i ett större team. 


Ansök redan idag!


Du är välkommen med din ansökan innehållande CV och ett personligt brev senast 20 november. Om du har några frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Anders Enström, 010-449 20 04.


Välkommen till Skanska!

 Ansök nu

 

Sista ansökningsdag : 20 november . Arbetsort : Stockholm

Kategorier : Chef & Ledning Tillverkning & Produktion


Senaste jobben från Skanska

Alla jobb hos Skanska

Liknande jobb Produktionschef Hus - Stockholm