Skanska

Produktionschef Hus Sthlm Syd - Stockholm

Skanskas husverksamhet riktar in sig på nyproduktion och ombyggnation av bland annat sjukhus, kontor, industrier, skolor och bostäder, med ambitionen att vara en förebild inom svenskt näringsliv gällande hållbart samhällsbyggande, säkerhet och lönsamhet.

 

Distriktet har sin geografiska utgångspunkt i Södertälje men vi är verksamma i södra Stockholm samt hela Sörmland. Vi har distriktskontor i Södertälje och Nyköping. Vår produktportfölj varierar, just nu bygger vi fängelser i Södertälje och Nyköping, Eskilstuna nya Tingsrätt, LSS-boende och en förskola i Södertälje. Kommande projekt är bla ett nytt hotell i Norrköping och en fritidsgård i Bårsta.

 

Vi har en väldigt spännande tid framför oss med ett flertal intressanta projekt i Södertälje, Eskilstuna och Nyköping/Oxelösund och söker nu en strukturerad, resultat- och lösningsorienterad produktionschef som delar våra värderingar.

 

Att arbeta som produktionschef

Som produktionschef kommer du att leda ett stort, komplext och variationsrika projekt i vårt distrikt. Du leder ett team på plats som består av bl a blockchefer, arbetsledare och projektingenjörer. Ditt arbete består av att leda och planera den dagliga verksamheten och ansvara för t ex ekonomi, tid, arbetsmiljö- samt kvalitetsfrågor. En viktig del i ditt dagliga arbete är att skapa en teamkänsla hos samtliga på projektet så vi kan nå upp till våra gemensamt satta mål, du ska gilla ledarskap, organisationsutveckling och involvering.

 

I jobbet ingår till exempel att

  • leda och styra produktionen via blockchefer och arbetsledare
  • arbeta med projektekonomi, budget och prognos
  • hantera kontrakts- och avtalsfrågor mot kund och samarbetspartners
  • utveckla organisationen på plats
  • ansvara för att organisationen på plats är optimerad och effektiv
  • bedriva ett nära samarbete med kunden på plats

 

Du kan husbyggnation och har erfarenhet av att skapa bra teamkänsla!

Vi söker dig som har byggteknisk utbildning eller har anskaffat dig kunskaper genom längre erfarenhet.

 

För att vara framgångsrik i rollen som produktionschef bör du ha en stark drivkraft och hög byggkompetens. Du har minst två års tidigare erfarenhet som produktionschef inom husproduktion och kan byggprocessens alla delar och har kunskaper inom tidsplaneringsprogram och Bluebeem. I övrigt är du affärsmässig, kundorienterad, självgående och inkluderande i din yrkesroll med ett intresse för arbetsmiljö och säkerhetsarbete. Vidare har du en god förståelse för vikten av samverkan och helhetssyn i ditt arbete och har därmed en naturlig fallenhet för att kommunicera och se dina medarbetare och få dem att växa parallellt med ditt ledarskap.

 

B-körkort är ett krav.

 

Är det dig vi söker?

Skicka in din ansökan med CV och personligt brev via länken nedan. Skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt, dock senast den 2022-08-14.

 

Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta distriktschef Fredrik Asklund på telefon 010-449 22 08.

 

Vi ser fram emot din ansökan!

Våra medarbetare är vår främsta styrka och det är viktigt att du känner dig trygg hos oss. Vi vill att du ska trivas på jobbet och ha kul med dina kollegor. Vi lovar dig som medarbetare en ständig kompetensutveckling och tillhandahåller en rad internutbildningar, befattningsspecifika program och internationella utvecklingsmöjligheter. För oss är hälsa och säkerhet extra viktigt och det ligger även som grund för våra förmåner till dig som anställd på Skanska.

 

Om företaget

Skanska använder sin kunskap och förmåga att blicka framåt till att forma hur människor lever, arbetar och möts. Vi har funnits i mer än 135 år och är ett av världens största projektutvecklings- och byggföretag med en omsättning på 148 miljarder kronor under 2021. Skanska är verksamma på utvalda marknader i Norden, Europa och USA. Tillsammans med våra kunder och en samlad expertis hos 30 000 medarbetare skapar vi innovativa, hållbara lösningar som främjar hälsa och välbefinnande bortom vår livstid.

 

Hos oss är du med och skapar förutsättningar till trygga områden och bättre levnadsvillkor för människor i samhället

 

Ditt arbete bidrar i omställningen och utvecklingen för en hållbar framtid

Du är en del av ett öppet företagsklimat där alla vågar diskutera, reagera och agera.

 

Du tillsammans med dina kollegor arbetar på ett säkert sätt för att främja en mer hälsosam och trivsam vardag.

 

Här bygger vi en inkluderande arbetsmiljö där du och olika människors kompetens och erfarenhet får plats.

 

Emily | Kontaktperson

 Skicka email

 

 

 Ansök nu

Sista ansökningsdag : 14 augusti . Arbetsort : Stcokholm . Publicerat : 21 juni

Kategorier : Bygg & Anläggning Chef & Ledning


Senaste jobben från Skanska

Alla jobb hos Skanska

Liknande jobb Produktionschef Hus Sthlm Syd - Stockholm