Skanska

Produktionschef Hus - Malmö

Ledigt jobb som produktionschef/blockchef hos Skanska i Malmö

Vill du starta din resa inom Skanska på ett gediget kontorsprojekt i centrala Malmö? Trivs du med utmanande arbetsuppgifter inom samordning och produktionsplanering? Då är det här jobbet för dig! Vänta inte med att söka – tjänsten tillsätts löpande!

Skanskas husverksamhet riktar in sig på nyproduktion och ombyggnation av bland annat sjukhus, kontor, laboratorier, skolor och bostäder, med ambitionen att vara en förebild inom svenskt näringsliv gällande hållbart samhällsbyggande, säkerhet och lönsamhet.

Arbetsbeskrivning

För att kunna hantera stora och komplexa projekt arbetar vi på Skanska med rollen som blockchef. Hos oss betyder det att du kommer arbeta som produktionschef med eget ansvar för din del (block) av projektet. Ni kommer vara flera blockchefer på detta projekt och som stöd finns övergripande produktionschef. Detta är en fin möjlighet att lära känna Skanska och våra arbetssätt för att sedan ta dig an nya utmaningar inom vår organisation.

Som produktionschef/blockchef ansvarar du för produktionsplanering och frågor som projektets kvalitet, tid och ekonomi. Du samordnar och styr egna yrkesarbetare och upphandlade UE. Rollen är dynamisk och bjuder på variationsrika arbetsdagar och du kommer ha ett nära samarbete med resten av teamet.

Den vi söker

Det här jobbet passar dig som är relationsskapande, strukturerad och ansvarsfull i din yrkesroll. Du trivs med att arbeta tillsammans med andra och bidrar gärna med din positiva energi. För att lyckas i rollen har du en utbildning inom byggteknik, kanske är du ingenjör eller läst en KY-utbildning. Rollen kräver också att du har tidigare erfarenhet av produktionsplanering inom entreprenad, att leda personal i daglig produktion och att du har arbetat som produktionschef tidigare.

Vad kan Skanska erbjuda dig?

Hos oss på Skanska blir du en del av ett företag som bygger morgondagens hållbara samhälle. Vi lovar våra medarbetare ständig utveckling och du kommer ha möjlighet att lära av dina kollegor över hela Sverige för att utvecklas i din egen roll, eller mot nya arbetsuppgifter. Du kommer även ta del av våra många förmåner, till exempel aktiesparprogram, friskvårdsbidrag mm.

Intresserad?

Skicka in din ansökan med CV och personligt brev via länken nedan. Vi arbetar med löpande urval så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt, dock senast den 14 mars 2021.

Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Patrik Ekberg, distriktschef, på telefonnummer: 010-4499602.

Vi ser fram emot din ansökan!

 

Additional Information

• Location: Malmö, Skåne, Sweden

• Schedule: Heltid

• Employee Status: Tillsvidare

 

Statements

• About Skanska: Skanska skapar hållbara lösningar inom bygg- och anläggning, infrastruktur, bostäder och kommersiella lokaler. Just nu driver vi tusentals projekt i Norden, Centraleuropa, UK och USA. Våra medarbetare bidrar till vår framgång och att vi idag är ett av världens största byggföretag. Vi är fler än 38 000 kunniga och passionerade medarbetare globalt, varav 9 000 finns i Sverige. Med utgångspunkt i våra starka värderingar utvecklar vi våra medarbetare och vår verksamhet. Välkommen att bygga ett bättre och grönare samhälle tillsammans med oss!

 

 

Ansök nu 

 

 

Sista ansökningsdag : 14 mars . Arbetsort : Malmö . Publicerat : 23 februari

Kategorier : Bygg & Anläggning Chef & Ledning Teknik & Ingenjör


Senaste jobben från Skanska

Alla jobb hos Skanska

Liknande jobb Produktionschef Hus - Malmö