Skanska

Produktionschef Grundläggning - Stockholm

Vi är Skanska Sveriges specialister inom grundläggning. Vi hjälper våra kunder med komplexa stödkonstruktioner, sponter, borrade pålar, grundförstärkning, betongpålning och spännarmering. Det händer mycket i Stockholmsregionen och vi står inför några av våra största infrastrukturprojekt. Vi söker nu drivna produktionschefer som vill vara delaktiga i att skapa Stockholms framtid! 

Som Produktionschef ansvarar du för att projektet följer tids- och produktionsplanerna. Med din erfarenhet leder du organisationen och dess medarbetare så att alla involverade vet vad som förväntas och kan ta sitt eget ansvar för det dagliga arbetet. 

På Skanska har vi höga ambitioner när det gäller arbetssäkerhet, etiska regler och att skapa en inkluderande arbetsplats där alla trivs och kommer till sin rätt. Här tar du som Produktionschef ett stort ansvar och får möjligheten att utveckla dina ledaregenskaper. 

Skanska bygger ofta stort och tekniskt avancerat. Utmanande såklart, men för dig personligen blir det också en stor merit att ha varit med och lett ett prestigefyllt projekt som Nya Slussen, Stockholm New eller Förbifart Stockholm. 

Vi söker dig som har ”några år på nacken”! 

Din ålder spelar ingen roll, men du har arbetat som Produktions- eller platschef i några år. Du har utbildning inom byggteknik, exempelvis som civil- eller högskoleingenjör. Du kan också ha gått ”den långa vägen” inom branschen. Det viktigaste är att du vill och kan leda ett projekt. 

Distrikt Nords projekt är huvudsakligen lokaliserade till Storstockholm men vi är verksamma i en större geografi så resor kan förekomma och körkort är ett krav för tjänsten. 

Ansök senast den 13 maj 

Skicka in ditt CV genom att följa länken eller slå oss en signal så kan vi berätta mer. Välkommen att kontakta Johan Guthe, Distriktschef Grundläggning Nord 010-449 03 02 eller Karin Scarlini, HR-Partner 010-448 25 76. 

Välkommen till Skanska!

 

Skanska utvecklar och bygger infrastruktur, bostäder, kommersiella lokaler och projekt i offentligprivat samverkan. Just nu med tusentals projekt i Norden, Centraleuropa, UK och USA. Vi är stolta över att vara ett av världens största byggföretag. Vår framgång bygger på starka värderingar och att vi ska vara ledande inom hållbarhet. Vårt lag består idag av 54 000 duktiga, kunniga och passionerade medarbetare, varav 11 500 i Sverige. Precis som allt annat vi gör, utvecklar vi laget hållbart och långsiktigt. Vi vill hela tiden bli bättre, vi behöver hela tiden bli fler. Är du bra på det du gör? Välkommen att bygga ett bättre samhälle tillsammans med oss. 

 Ansök nu

Sista ansökningsdag : 13 maj . Arbetsort : Stockholm

Kategorier : Bygg & Anläggning Chef & Ledning Tillverkning & Produktion


Senaste jobben från Skanska

Alla jobb hos Skanska

Liknande jobb Produktionschef Grundläggning - Stockholm