Skanska

Produktionschef Barkabystaden - Stockholm

Historiskt flygfält blir ny stadsdel – var med från början i vårt projekt Barkarbystaden 

På Väg och Anläggning bedrivs olika mark-, energi-, och anläggningsprojekt åt näringsliv, stat och kommun.

Barkarbystaden är norra Europas största stadsutvecklingsområde och omfattar ca 24 000 lägenheter, 10 000 arbetsplatser, ny infrastruktur inklusive ny tunnelbanelinje med två stationer, lokaler för kommersiell och offentlig service mm. Den mest omfattande förvandlingen sker på Barkarbyfältet, där det tidigare flygfältet omvandlas till en helt ny stadsdel med ca 140 kvarter med tillhörande gatunät. Projektet genomförs som totalentreprenad i utökad samverkan och beräknas stå färdigt 2025.


Du har en unik möjlighet att sätta prägel och påverka produktionsarbete genom att vara med från början i detta unika projekt. Vi söker dig med flerårig produktionserfarenhet som vill ta dig an rollen som Produktionschef. 

Brinner du för produktionen och vill stå med en fot i gropen? 

Som produktionschef på Skanska är du en nyckelperson för våra projekt. Du bygger och leder teamet på arbetsplatsen, ser till att allas kompetens tas tillvara och att dina medarbetare är motiverade och växer med sina uppgifter. Du ansvarar för att projektet styrs så att uppsatta mål nås och säkerställer att inga arbetsplatsolyckor sker i projekten. Att bygga nätverk, arbeta i team och använda de arbetssätt och metoder som utvecklats inom Skanska är centralt i din roll.

Vårt markdistrikt jobbar med interna samt externa projekt i Stockholmsområdet och har totalt 35 medarbetare. Det finns en stark känsla av engagemang och laganda i distriktet vilket har bidragit mycket till dess framgång. 

Du är driven, engagerad och målmedveten

Om du dessutom har byggteknisk utbildning och 6 – 10 års erfarenhet av produktionsledning inom markentreprenader så är du den vi söker! Vi ser att du är en riktig produktionsprofil med stort intresse för själva produktionen. Som person ser du möjligheter där andra ser problem och affärsmässighet, ansvarstagande och resultatfokus är självklarheter för dig i ditt arbete.

Du är en ledare som trivs med att arbeta som ett lag på arbetsplatsen och har drivkraften att alltid vilja göra arbetet med bästa möjliga produktivitet och hög kvalitet. Skanska strävar efter ökad mångfald och välkomnar kvinnor och personer med annan bakgrund än svensk bland de sökande. 

Placering: projekt Barkarbystaden. 

Ansök redan idag 

eller senast den 3 mars 2019 genom att registrera din ansökan via länken ”Sök jobb”. Vi rekryterar löpande. Om du har några frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta Daniel Garpsäter, distriktschef: 010-448 71 59 eller Ebba Engman projektchef: 010-448 02 61.

Välkommen till Skanska!

Skanska skapar hållbara lösningar inom bygg- och anläggning, infrastruktur, bostäder och kommersiella lokaler. Just nu driver vi tusentals projekt i Norden, Centraleuropa, UK och USA. Våra medarbetare bidrar till vår framgång och att vi idag är ett av världens största byggföretag. Vi är fler än 43 000 kunniga och passionerade medarbetare globalt, varav 9 000 finns i Sverige. Med utgångspunkt i våra starka värderingar utvecklar vi våra medarbetare och vår verksamhet. Välkommen att bygga ett bättre och grönare samhälle tillsammans med oss!

 Ansök nu

 

Sista ansökningsdag : 3 mars . Arbetsort : Stockholm . Publicerat : 30 januari

Kategorier : Bygg & Anläggning Chef & Ledning Tillverkning & Produktion


Senaste jobben från Skanska

Alla jobb hos Skanska

Liknande jobb Produktionschef Barkabystaden - Stockholm