Skanska

Produktionschef Asfalt och Bergmaterial - Örnsköldsvik

Skanska Industrial Solutions erbjuder helhetslösningar inom asfalt, bergmaterial, betong, infraservice och rental. Vi är ett helägt dotterbolag inom Skanska Sverige AB.

                               

Vi omorganiserar nu i hur vi bedriver vår verksamhet inom asfalt och bergmaterial och bildar fyra nya regioner i norr, öst, syd och väst. Vi har täkter, krossar, terminaler och asfaltverk över hela landet där verksamheten fokuserar på hög grad av återvunnet material utan att göra avkall på kvaliteten. Våra läggarlag förser vägnätet med högklassiga beläggningar och våra losshållningsexperter bryter berg säkert och effektivt.

 

Till Asfalt och Bergmaterials Tillverkning i Örnsköldsvik söker vi nu

 

Engagerad Produktionschef som brinner för utveckling!

 

Som produktionschef ansvarar du för produktion av bergmaterial och tillverkning av asfalt på våra anläggningar i Örnsköldsvik. Du rapporterar till distriktschef för Tillverkning i Region Norr samt förväntas delta i distriktets ledningsgrupp, där du aktivt verkar för att optimera distriktets potential. 

 

Din övergripande uppgift är att optimera, driva och utveckla produktionen samt skapa delaktighet, engagemang och utveckling i dina team. Du har ekonomiskt resultatansvar och ansvarar för att utveckla och leda produktionsarbetet mot uppsatta mål baserade på distriktets affärsplan och med tydligt fokus på lönsamhet och effektivitet.

 

Andra arbetsuppgifter i rollen:

  • Säkerställa konkurrenskraft i anläggningarna genom fokus på produktivitet och kostnadseffektivitet
  • Arbeta med målstyrning samt kontinuerlig uppföljning av verksamheten
  • Ansvara för arbetet gällande arbetsmiljö, kvalitet och säkerhet
  • Planera underhåll och service samt ha koll på investeringsbehov
  • Leda och fördela arbetet för anställd personal och eventuella underentreprenörer.


Affärsmässighet, engagemang och tydlighet är dina ledord!

 

Du som kommer passa som produktionschef hos oss har ett tydligt, transparent och värderingsstyrt ledarskap. Du arbetar på ett strukturerat och resultatinriktat sätt samt vill ha ordning och reda omkring dig. Att ta beslut och få saker att hända är naturligt för dig.

 

Du inger förtroende och får lätt med dig teamet samt har förmågan att dra nytta av medarbetarnas kompetens, driv och motivation. En av dina drivkrafter är att jobba nära teamet, coacha och motivera varje individ att utvecklas.

 

Vi förutsätter att du har:

  • Tidigare erfarenhet från liknande roll inom tillverkning i asfalt- eller bergmaterialbranschen
  • Intresse för och erfarenhet av att driva säkerhets-, etik- och mångfaldsfrågor
  • Någon form av eftergymnasial utbildning
  • Bra IT-kunskaper samt erfarenhet av Office-paketet och större affärssystem
  • Goda språkkunskaper i svenska i både tal och skrift.

Vi kommer lägga stor vikt vid personliga egenskaper.

 

Ansök senast 23 april eller varför inte redan i dag!

 

Du söker genom att bifoga ditt CV och ett personligt brev. Vi rekryterar löpande så skicka gärna in din ansökan så fort som möjligt. 

Har du frågor rörande tjänsten får du gärna kontakta rekryterande chef Peder Olsson på 010-448 86 82. Gäller dina frågor rekryteringsprocessen kan du kontakta HR-partner Sofie Carlsson på 010-449 33 94.

 
Vi ser fram emot din ansökan!

 

Skanska skapar hållbara lösningar inom bygg- och anläggning, infrastruktur, bostäder och kommersiella lokaler. Just nu driver vi tusentals projekt i Norden, Centraleuropa, UK och USA. Våra medarbetare bidrar till vår framgång och att vi idag är ett av världens största byggföretag. Vi är fler än 43 000 kunniga och passionerade medarbetare globalt, varav 9 000 finns i Sverige. Med utgångspunkt i våra starka värderingar utvecklar vi våra medarbetare och vår verksamhet. Välkommen att bygga ett bättre och grönare samhälle tillsammans med oss!

 

 

Ansök nu 

 

 

Sista ansökningsdag : 23 april . Arbetsort : Örnsköldsvik . Publicerat : 16 april

Kategorier : Bygg & Anläggning Chef & Ledning Ekonomi & Finans Tillverkning & Produktion


Senaste jobben från Skanska

Alla jobb hos Skanska

Liknande jobb Produktionschef Asfalt och Bergmaterial - Örnsköldsvik