Skanska

Produktionschef Asfalt Entreprenad - Arvika alt annan ort i västra Värmland

Skanska Industrial Solutions erbjuder helhetslösningar inom asfalt, bergmaterial, betong, infraservice och rental. Vi är ett helägt dotterbolag inom Skanska Sverige AB.

Vår verksamhet inom asfalt och bergmaterial levererar olika bergprodukter samt tillverkar och lägger asfalt. Vi tar också emot, bearbetar och återanvänder schaktmassor och asfalt.

 

Till vår entreprenadverksamhet i Värmland söker vi nu

 

Lyhörd produktionschef som tar beslut och får saker att hända

Som produktionschef ansvarar du för att planera, leda och styra delar av vår produktionsverksamhet inom asfaltutläggning i Värmlands län. Du har ekonomiskt resultatansvar för dina projekt genom prognos-, budget och uppföljningsarbete, samt ett ansvar för affären som helhet.

 

Dina arbetsuppgifter är bland annat:

• Att styra, motivera och utveckla dina medarbetare

• Löpande uppföljning och planering av resurser, produktion, kvalitet och logistik

• Att driva verksamheten framåt och säkerställa frågor gällande miljö, kvalitet och arbetsmiljö/säkerhet

• Att arbeta med inköp och avtal

• Bedriva utvecklingsarbete för att hitta och implementera smartare arbetssätt

 

Att upprätthålla täta kontakter med våra beställare, leverantörer och kunder är en viktig del av din vardag och avgörande för att vara lyckosam i rollen.

 

Du kommer rapportera till projektchef för Asfalt Entreprenad i Värmland och din placering är i Arvika alternativt vid annan ort i västra Värmland enligt ök.

 

Du gillar asfalt och är fokuserad på planering, kvalitet och medarbetare.

Vi söker dig som har en gedigen erfarenhet inom asfalt och är van vid en liknande produktionsnära roll. Att arbeta nära kunden från anbud till slutbesiktningar är något du är bra på och tycker om.

 

Du är en engagerad lagspelare med gott självförtroende och ett tydligt och moget ledarskap. Du är en driven och resultatorienterad person som är bra på att planera verksamheten. Struktur och beslut ligger dig varmt om hjärtat och du har förmågan att både se detaljer och helheter. Du har ett genuint intresse för asfaltsaffären, kvalitet och säkerhet.

 

Det är viktigt att du är en god representant för Skanska och våra värderingar, vilka vi förväntar oss att du delar både i din yrkesroll såväl som i din personlighet. https://www.skanska.se/om-skanska/skanska-i-sverige/vara-varderingar/

 

Vi utgår vidare från att du har:

• Några års erfarenhet i ledande roll från asfalt-, entreprenad- eller anläggningsbranschen

• Teknisk utbildningsbakgrund med inriktning mot väg och vatten, alternativt motsvarande arbetslivserfarenhet

• Erfarenhet av entreprenadjuridik

• Goda IT-kunskaper och systemförståelse samt erfarenhet av Office-programmen, affärs och planeringsverktyg som till exempel C7

• Bra språkkunskaper i svenska i tal och skrift

• B-körkort – ett krav då det är en del resande i den lokala geografin i tjänsten.

 

Välkommen med din ansökan idag då vi rekryterar löpande!

Vi behöver din ansökan senast 2023-10-05, men vänta inte med att söka då vi intervjuar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag. Du söker genom att bifoga ditt CV och ett personligt brev.

 

Om du har frågor angående tjänsten får du gärna kontakta rekryterade chef Robert Johnsson på 010-448 84 78.

 

Välkommen till Skanska!

 

Våra medarbetare är vår främsta styrka och det är viktigt att du känner dig trygg hos oss. Vi vill att du ska trivas på jobbet och ha kul med dina kollegor. Vi lovar dig som medarbetare en ständig kompetensutveckling och tillhandahåller en rad internutbildningar, befattningsspecifika program och internationella utvecklingsmöjligheter. För oss är hälsa och säkerhet extra viktigt och det ligger även som grund för våra förmåner till dig som anställd på Skanska.

 

 

Ansök nu 

 

 

Sista ansökningsdag : 5 oktober . Arbetsort : Arvika . Publicerat : 8 september

Kategorier : Bygg & Anläggning Chef & Ledning


Senaste jobben från Skanska

Alla jobb hos Skanska

Liknande jobb Produktionschef Asfalt Entreprenad - Arvika alt annan ort i västra Värmland