Skanska

Processoperatör – Knivsta

Skanska Industrial Solutions erbjuder helhetslösningar inom asfalt, bergmaterial, betong, infraservice och rental. Vi är ett helägt dotterbolag inom Skanska Sverige AB.

 

Region Betong består av de tre distrikt - Norr, Mitt och Syd samt en mobil verksamhet. Vi är en expansiv betongproducent med 150 medarbetare och betongfabriker över hela landet. Verksamheten består av tillverkning, pumpning och försäljning av betong samt teknisk rådgivning.

 

Till vår betongfabrik i Knivsta söker vi nu en:

 

Flexibel och ansvarsfull processoperatör

Som processoperatör är du involverad i betongtillverkningen och du ansvarar också för kvalitetssäkring.

 

I dina arbetsuppgifter ingår att:

• Tillverka betong via ett datoriserat styrsystem

• Kvalitetssäkra tillverkningen via betongprover

• Lasta in ballast med hjullastare

• Vara delaktig i ordermottagning/orderhantering

• Delta i underhåll av fabriken.

 

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med start så snart som möjligt. Vi har en varierande produktion av betongtillverkning per dygn och vecka, så övertidsarbete och arbetstider på olika tider på dygnet kan förekomma. Det kan även förekomma arbete på mobila fabriker.

 

 

Du gillar att hitta de bästa lösningarna!

Du som passar som processoperatör hos oss är en ansvarsfull person som är självgående och lösningsfokuserad. Att samarbeta och tillhöra en arbetsgrupp är lika självklart för dig som det är att arbeta självständigt. Du är utåtriktad och social och har lätt för att kommunicera med andra. Engagemang och arbetsvilja har du gott om och du klarar av att hantera jobbmässigt pressade situationer samt skapar bra lösningar för våra kunder.

 

Du har också:

• Erfarenhet från arbete inom betongbranschen eller som processoperatör

• Svenska som är vårt huvudsakliga arbetsspråk

• Engelska för kunder/ordermottagning

• Goda IT kunskaper och erfarenhet av Officepaketet

• B-körkort

 

Meriterande:

• Betong klass 1-2 utbildning

• C-körkort

• Erfarenhet från betongfabrik eller liknande anläggning

 

 

Ansökningsinformation:

Ansök så snart som möjligt, då vår urvalsprocess kommer ske löpande, dock senast 31 maj. Du söker genom att bifoga ditt CV och ett personligt brev.

 

Om du har några frågor om tjänsten får du gärna kontakta produktionschef Rickard Allemo på e-post rickard.allemo@skanska.se.

 

Vi ser fram emot din ansökan!

 

Våra medarbetare är vår främsta styrka och det är viktigt att du känner dig trygg hos oss. Vi vill att du ska trivas på jobbet och ha kul med dina kollegor. Vi lovar dig som medarbetare en ständig kompetensutveckling och tillhandahåller en rad internutbildningar, befattningsspecifika program och internationella utvecklingsmöjligheter. För oss är hälsa och säkerhet extra viktigt och det ligger även som grund för våra förmåner till dig som anställd på Skanska.

 

 

Om företaget

Skanska använder sin kunskap och förmåga att blicka framåt till att forma hur människor lever, arbetar och möts. Vi har funnits i mer än 135 år och är ett av världens största projektutvecklings- och byggföretag med en omsättning på 148 miljarder kronor under 2021. Skanska är verksamma på utvalda marknader i Norden, Europa och USA. Tillsammans med våra kunder och en samlad expertis hos 30 000 medarbetare skapar vi innovativa, hållbara lösningar som främjar hälsa och välbefinnande bortom vår livstid.

 

 

 

Ansök nu 

 

 

 

Sista ansökningsdag : 31 maj . Arbetsort : Knivsta . Publicerat : 5 maj

Kategorier : Bygg & Anläggning Tillverkning & Produktion


Senaste jobben från Skanska

Alla jobb hos Skanska

Liknande jobb Processoperatör – Knivsta