Skanska

Praktikant Väg och anläggning - Stockholm

Praktik på Skanska Väg och Anläggning ger dig möjlighet till praktiska erfarenheter som kompletterar dina teoretiska kunskaper, vilket värderas högt när du som färdig student ska ut i arbetslivet. Under praktiktiden hos oss får du kontinuerlig handledning, chans att nätverka och bygga erfarenheter för framtiden. Genom din praktik får du inblick i hur det är att arbeta på Skanska, och tillsammans gör vi din praktikplats spännande och lärorik.

 

Vem kan söka?

 

Just nu söker vi dig som går på en universitets- eller högskoleutbildning under våren och hösten 2019. Då vi ser praktik som ett sätt att komma i kontakt med framtida medarbetare gör vi ett noggrant urval bland de intresseanmälningar som kommer in. Vi söker i första hand dig som är intresserad av och ser en framtid inom vår produktion. 

 

Välkommen med din ansökan!

 

Vi ser fram emot din ansökan innehållande CV och personligt brev. Sista ansökningsdag är 31 mars 2019. Vid frågor kontakta HR-partner, Fredrik Rönning på tel 010-448 41 73 eller Rekryteringsspecialist, Annelie Collborg 010-449 90 10. 

 

Skanska skapar hållbara lösningar inom bygg- och anläggning, infrastruktur, bostäder och kommersiella lokaler. Just nu driver vi tusentals projekt i Norden, Centraleuropa, UK och USA. Våra medarbetare bidrar till vår framgång och att vi idag är ett av världens största byggföretag. Vi är fler än 43 000 kunniga och passionerade medarbetare globalt, varav 9 000 finns i Sverige. Med utgångspunkt i våra starka värderingar utvecklar vi våra medarbetare och vår verksamhet. Välkommen att bygga ett bättre och grönare samhälle tillsammans med oss!

 

 

 

Ansök nu 

 

 

Sista ansökningsdag : 31 mars . Arbetsort : Stockholm . Publicerat : 14 februari

Kategorier : Bygg & Anläggning


Senaste jobben från Skanska

Alla jobb hos Skanska

Liknande jobb Praktikant Väg och anläggning - Stockholm