Skanska

Praktikant Employer Branding - Stockholm

Skanska bygger ett bättre samhälle. Vi tror på en nytänkande samhällsutveckling som ger alla bra livsvillkor. Det vi skapar ska bära samhället in i framtiden. För att klara av den utmaningen behöver vi hela tiden fler passionerade och ambitiösa medarbetare som vill bygga ett bättre samhälle med oss. 

 

Employer Branding-gruppen består av gruppchef och fyra specialister som gärna delar med sig av sin kunskap och erfarenhet. Vi arbetar nära våra verksamheter och brinner för det vi gör och tillsammans är vi en viktig del av Skanskas framgång. Gruppen är en del av kommunikationsavdelningen och har ett nära samarbete med HR. Tillsammans stöttar och utvecklar vi det viktiga arbetet med att attrahera, rekrytera, utveckla och behålla de bästa medarbetarna i alla roller. 

 

Vi sitter i Stockholm, Göteborg och Malmö. Du kommer att arbeta på vårt kontor i Stockholm. Resor kan förekomma.


Join the battle of talent! 

 

Ditt arbete är ett av våra viktigaste och roligaste uppdrag – att stärka Skanska som varumärke och arbetsgivarvarumärke och att hitta nya medarbetare till alla våra verksamheter. Som praktikant hos oss kommer du att stötta i arbetet med allt från studentaktiviteter och event till kampanjer, kandidathantering och administration. 

Du tänker utanför boxen och ger dig inte. Du triggas av att tänka bortom det självklara, använda din nyfikenhet och kreativitet. Som person är du uthållig och resultatorienterad och gillar att självständigt organisera och strukturera ditt arbete. Att prata med människor är något som ger dig energi. 

Vi tror att du studerar inom HR, kommunikation eller liknande, men utmana oss gärna! Vi ser att praktiken är en del av din pågående utbildning. För att både du och vi ska få ut så mycket som möjligt av vår tid tillsammans vill vi gärna att du är hos oss i minst 12 veckor, med uppstart i september eller oktober. 

 

Ansök senast 8 september - Bästa kollegorna väntar på dig! 

Skicka in din ansökan med CV och personligt brev. Urval sker löpande och praktikplatsen kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag.

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att höra av dig till
studentkontakt@skanska.se fram till och med den 7 augusti (semesterperiod) och efter det till gruppchef Lisa Yllequist på 010–449 04 41 eller lisa.yllequist@skanska.se.Välkommen med din ansökan!

 

Additional Information

  • Location: Stockholm, Sweden
  • Schedule: Heltid
  • Employee Status: Tidsbegränsad

 

Statements

  • About Skanska: Skanska skapar hållbara lösningar inom bygg- och anläggning, infrastruktur, bostäder och kommersiella lokaler. Just nu driver vi tusentals projekt i Norden, Centraleuropa, UK och USA. Våra medarbetare bidrar till vår framgång och att vi idag är ett av världens största byggföretag. Vi är fler än 43 000 kunniga och passionerade medarbetare globalt, varav 9 000 finns i Sverige. Med utgångspunkt i våra starka värderingar utvecklar vi våra medarbetare och vår verksamhet. Välkommen att bygga ett bättre och grönare samhälle tillsammans med oss!

 

 Ansök nu

 

Sista ansökningsdag : 8 september . Arbetsort : Stockholm . Publicerat : 6 augusti

Kategorier : Försäljning & Marknadsföring HR & Organisation Kommunikation


Senaste jobben från Skanska

Alla jobb hos Skanska

Liknande jobb Praktikant Employer Branding - Stockholm