Skanska

Praktik - Luleå Tekniska Universitet

Du som läser på Luleå Tekniska Universitet har nu möjlighet att söka 7-månaderspraktik hos oss. Vi kommer erbjuda dig en möjlighet att få använda dina teoretiska kunskaper i praktiken och att skapa dig en bild av Skanska som företag samt vad byggbranschen har att erbjuda. Skanska kommer detta år att erbjuda placering inom två olika verksamheter.

 

 

Stora projekt Stockholm

Stora projekt har två regioner – väst och Stockholm – med ansvar för Skanskas större anläggnings- och infraprojekt. Vad som definierar ett stort projekt är dess komplexitet och storlek. I Stora projekt arbetar ca 340 medarbetare. Stora projekt Stockholm driver i dagsläget utbyggnaden av Stockholms tunnelbana, förbifart Stockholm samt slussen.

 

 

Region Special

Region Special levererar effektiva entreprenadmaskinlösningar, grundläggning och losshållning (bergsprängning) till våra interna kunder i första hand, men även till den externa marknaden. I fabriken i Bollebygd tillverkar vi pålar och beslag. Regionen har ca 280 medarbetare.

 

Placering är i Stockholm och du måste själv ombesörja boende. Resor kan förekomma.

 

 

Ansökan

Sista ansökningsdagen är den 28 februari. Du anmäler ditt intresse för tjänsten genom att registrera ditt CV och personligt brev. Vid frågor är du välkommen att ta kontakt med Dominique Bjöör, HR Partner 010 – 449 04 33 eller Karin Scarlini 010 – 448 25 76

 

 

Kvalifikationer

• Student vid Luleå tekniska universitet

• Vi söker efter dig som har ett stort intresse av att lära dig mer om Skanskas produktionsverksamhet

 

 

Ansökningsinformation

En praktikplats på Skanska ger dig möjligheten att komplettera dina teoretiska kunskaper med praktiska erfarenheter. Vi är måna om att din praktiktid ska bli både spännande och lärorik och att du ska få en bild av hur det är att arbeta på våra arbetsplatser. Du knyter också viktiga kontakter inför ditt framtida yrkesliv.

 

Upplägg/arbetsuppgifter: Tillsammans bygger vi morgondagens samhälle. Vårt mål är att du ska få en givande utveckling under din tid på Skanska. Under din praktik hos oss tilldelas du en handledare vars uppgift är att göra din tid hos oss så värdefull och inspirerande som möjligt. Du följer det dagliga arbetet och i takt med ökad kunskapsnivå får du ta ett större eget ansvar.

 

 

Om företaget

Skanska skapar hållbara lösningar inom bygg- och anläggning, infrastruktur, bostäder och kommersiella lokaler. Just nu driver vi tusentals projekt i Norden, Centraleuropa, UK och USA. Våra medarbetare bidrar till vår framgång och att vi idag är ett av världens största byggföretag. Vi är fler än 38 000 kunniga och passionerade medarbetare globalt, varav 9 000 finns i Sverige. Med utgångspunkt i våra starka värderingar utvecklar vi våra medarbetare och vår verksamhet. Välkommen att bygga ett bättre och grönare samhälle tillsammans med oss!

 

 

 

Ansök nu 

 

 

 

Sista ansökningsdag : 28 februari . Arbetsort : Stockholm . Publicerat : 11 januari

Kategorier : Bygg & Anläggning Teknik & Ingenjör


Senaste jobben från Skanska

Alla jobb hos Skanska

Liknande jobb Praktik - Luleå Tekniska Universitet