Skanska

Praktik LTU - Stora Projekt Stockholm

Stora Projekt Stockholm är en region i Skanskas verksamhetsgren Väg- och Anläggning, som bygger vägar, järnvägar, tunnlar, broar, hamnar, energianläggningar, samt utför mark- och grundläggningsarbeten i hela Sverige.

Söker du 7-månaders praktik?

 

Du som läser på Luleå Tekniska Universitet har nu möjlighet att söka 7-månaders praktik på vår avdelning Stora projekt i Stockholm. Stora projekt driver flera större entreprenader i Stockholmsområdet exempelvis förbifart Vinsta och slussen. Vi kommer erbjuda dig en möjlighet att få använda dina teoretiska kunskaper i praktiken och att skapa dig en bild av Skanska som företag och vad byggbranschen har att erbjuda.

 

En produktionsrelaterad praktikplats kan innebära många olika arbetsuppgifter men framförallt vill vi att du ska få en god inblick i arbetsledningens roller, vad olika roller innebär samt vara delaktig i dess arbetsuppgifter. Dina uppgifter under praktiken matchas med dina eventuella tidigare erfarenheter. Under hela perioden får du även en handledare som vägleder dig i arbetet.

 

Placering är i Stockholm och du måste själv ombesörja boende.

 

Ansökan

 

Sista ansökningsdagen är den 31 januari. Du anmäler ditt intresse för tjänsten genom att registrera ditt CV och personligt brev. Vid frågor är du välkommen att ta kontakt med Dominque Bjöör, HR Partner 0104490433

 

 

Ansök nu 

 

 

Sista ansökningsdag : 31 januari . Arbetsort : Stockholm . Publicerat : 2 januari

Kategorier : Bygg & Anläggning


Senaste jobben från Skanska

Alla jobb hos Skanska

Liknande jobb Praktik LTU - Stora Projekt Stockholm