Skanska

Praktik - Infraservice Stockholm

Vill du lära dig mer om säkerhet och logistik? Trafikanordningar på Skanska söker praktikant.

En praktikplats på Skanska ger dig möjligheten att komplettera dina teoretiska kunskaper med praktiska erfarenheter. Vi är måna om att din praktiktid ska bli både spännande och lärorik och att du ska få en bild av hur det är att arbeta på våra arbetsplatser. Du knyter också viktiga kontakter inför ditt framtida yrkesliv.

Upplägg

Som praktikant hos oss på Trafikanordningar i Stockholm går du nyfiket bredvid en arbetsledare eller yrkesmedarbetare. Du får inblick i en roll där vi hjälper våra kunder att skydda människor som arbetar på våra vägar. Vi som lever i staden kan samtidigt tryggt komma fram till jobb och skola. Du tilldelas en handledare på Skanska som finns med som stöttning under hela din praktiktid. Du följer det dagliga arbetet och i takt med ökad kunskapsnivå får du ta ett större eget ansvar.

Vi söker dig som vill genomföra din praktik under VT 2020

Du studerar på Nackademin inom tex BIM, Anläggning eller till Platschef och gör praktik som del av din utbildning under VT 2020. Då vi är specialister inom säkerhet på väg så vill vi gärna att du har intresse för människor, säkerhet och logistik. Viktigt är också att du vill vara på plats ute i våra projekt då det är där du får dina kunskaper. Vår verksamhet utgår från Västerhaninge, söder om Stockholm.

Skicka din ansökan med CV och personligt brev - sista ansökningsdag är 18 november 2019!

För att garantera en säker och rättvis rekrytering tar vi inte emot ansökningar via e-mail eller post. Om du har några frågor om ex-jobbet är du välkommen att kontakta Jerry Karlsson, produktionschef på 073-336 70 47 eller Anna Berg, HR på 070-979 44 38. Sista ansökningsdag är 18 november 2019.

Välkommen med din ansökan!Ansök nu

Sista ansökningsdag : 18 november . Arbetsort : Stockholm . Publicerat : 17 oktober

Kategorier : Bygg & Anläggning Säkerhet & Skydd Transport & Logistik


Senaste jobben från Skanska

Alla jobb hos Skanska

Liknande jobb Praktik - Infraservice Stockholm