Skanska

Platschef till Grundläggning Nord

Vill du bli en del av Sveriges största byggföretag? Vi söker en produktionschef (platschef) till Grundläggning

 

Vi är Skanska Sveriges specialister inom grundläggning. Vi hjälper våra kunder med komplexa stödkonstruktioner, sponter, borrade pålar, grundförstärkning och betongpålning.

 

Det händer mycket i Stockholmsregionen och vi behöver förstärka vårt team med en produktionschef som vill vara delaktig i att skapa Stockholms framtid!

 

Brinner du för grundläggningsprojekt och är redo för nya utmaningar?

 

Då vill vi höra mer om dig! Som produktionschef ansvarar du för att projektet följer tids- och produktionsplanerna. Du kommer att leda organisationen och dess medarbetare så att alla involverade vet vad som förväntas och kan ta sitt eget ansvar för det dagliga arbetet. För att trivas hos oss är det viktigt att du tycker om att hantera det oförutsedda och får energi av att lösa tekniska problem som uppstår under arbetets gång. Du har några års erfarenhet av grundläggningsprojekt och behärskar flertalet olika grundläggningsmetoder.

 

På Skanska har vi höga ambitioner när det gäller arbetssäkerhet, etiska regler och att skapa en inkluderande arbetsplats där alla trivs och kommer till sin rätt. Här tar du som produktionschef ett stort ansvar och får möjligheten att utveckla dina ledaregenskaper.

 

Skanska bygger ofta stort och tekniskt avancerat. Utmanande såklart, men för dig personligen blir det också en merit att ha varit med och lett ett prestigefyllt projekt som tex Slussen eller Mälarbanan-Sundbyberg. 

 

Du älskar att driva produktionen på plats

 

Vi söker dig som har ”några år på nacken”. Din ålder spelar ingen roll, men du har arbetat som produktionschef (platschef) inom grundläggning i några år. Du har utbildning inom byggteknik, exempelvis som civil- eller högskoleingenjör eller anskaffat dig kunskaperna genom längre erfarenhet från branschen. Det är viktigt att du är en duktig kommunikatör då rollen innebär många kontaktytor, samt att du är en god representant för Skanska och våra värderingar. Det krävs att du är lyhörd och har en god prioriteringsförmåga, där du har en tendens att se helheten.

 

Distrikt Nord sitter organisatoriskt på Skanskas Stockholmskontor men har verksamhet över ett stort geografiskt område. Resor förekommer och körkort är ett krav för tjänsten.

 

Vi erbjuder

 

Hos oss på Skanska blir du del av ett företag som bygger morgondagens samhälle. Oavsett vilken roll du får har vi ett bra erbjudande till dig. Några tydliga exempel är aktiesparprogram, friskvårdsbidrag samt möjlighet till förstärkt föräldrapenning. Vi lovar våra medarbetare ständig utveckling och oändliga möjligheter. Är du rätt person vill vi satsa på dig. Hos oss har du också möjlighet att lära av dina kollegor över hela Sverige och utvecklas mot nya roller.

 

Ansök redan idag eller senast den 26/2 - 21. Vi arbetar med urvalet löpande. Du är välkommen med din ansökan innehållande CV och personligt brev. Har du frågor är du välkommen att kontakta Erik Torstensson, Distriktschef Grundläggning Nord 010-448 01 31 eller Karin Scarlini, HR-Partner 010-448 25 76.

 

Välkommen med din ansökan!

 

 

Additional Information

  • Location: Stockholm, Stockholm, Sweden
  • Schedule: Heltid
  • Employee Status: Tillsvidare

Statements

  • About Skanska: Skanska skapar hållbara lösningar inom bygg- och anläggning, infrastruktur, bostäder och kommersiella lokaler. Just nu driver vi tusentals projekt i Norden, Centraleuropa, UK och USA. Våra medarbetare bidrar till vår framgång och att vi idag är ett av världens största byggföretag. Vi är fler än 38 000 kunniga och passionerade medarbetare globalt, varav 9 000 finns i Sverige. Med utgångspunkt i våra starka värderingar utvecklar vi våra medarbetare och vår verksamhet. Välkommen att bygga ett bättre och grönare samhälle tillsammans med oss!

 

 

Ansök nu 

 

 

Sista ansökningsdag : 26 februari . Arbetsort : Stockholm . Publicerat : 29 december

Kategorier : Bygg & Anläggning Chef & Ledning Teknik & Ingenjör


Senaste jobben från Skanska

Alla jobb hos Skanska

Liknande jobb Platschef till Grundläggning Nord