Skanska

Planeringsspecialister till Hus Göteborg

Skanskas löfte är att bygga ett bättre samhälle. Vårt mål är att nå klimatneutralitet i hela värdekedjan senast 2045. Vi är ett företag som drivs av starka värderingar och tror på att nöjda medarbetare på rätt plats leder till nöjda kunder och en framgång på marknaden.

 

Skanska Hus Göteborg är en stabil verksamhet med många spännande projekt. Verksamheten är indelad i två distrikt som bygger bostäder och två distrikt som bygger kommersiella fastigheter, samt Operationell support där specialistfunktioner som kalkyl, inköp, projekterings- och installationsledning samt planering ingår. Vår verksamhet präglas av en skön och välkomnande kultur samt ständig utveckling och förbättring. En grundlig planering är en förutsättning för att fortsätta vara i framkant i våra projekt och vi därför söker nu förstärkning av planeringsspecialister.

 

 

Med din planering skapar vi projekt i världsklass!

En tydlig och levande planering i tidiga skeden skapar förutsättningar för en framgångsrik produktion. Som planeringsspecialist bidrar du med din kompetens från anbudsskedet till överlämnandet av våra olika projekt. Du ingår i en grupp av planeringsspecialister inom vår operationella support och kommer att arbeta i flera projekt parallellt. Dina arbetsuppgifter kommer bland annat att innebära:

 

• Skapa strukturplaner över arbetspaket och aktiviteter, innehållande tid, resurs och kostnad, som projekten innehåller.

• Under projektens olika faser genomföra regelbunden uppföljning av tidplaner som löpande kommuniceras till berörda intressenter

• Analysera ändringar av tidplaner och utvärdera eventuella konsekvenser

• Verka för ett aktivt engagemang, delaktighet och ökad kompetens inom planering

• Delta i planeringsnätverk för kompetensutveckling och erfarenhetsutbyte

• Aktivt delta i att utveckla arbetssätt och verktyg inom planering tillsammans med andra specialister

 

 

Ett systematiskt arbetssätt som skapar engagemang

Vi ser gärna att du idag arbetar som planeringsspecialist alternativt arbetar inom byggbranschen som produktionschef, projektingenjör eller byggprojektledare med stort intresse för planering. Erfarenhet från byggprocessens alla skeden är meriterande, och det är viktigt att du har fallenhet för detaljer och kan se avgränsande delar av en process.

 

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och att du har ett starkt eget driv. Eftersom du kommer att ha många kontaktytor är det viktigt att du har ett smittande engagemang och pedagogisk förmåga för att vägleda i rätt riktning. För att bli framgångsrik i rollen vill vi att du har ett strukturerat arbetssätt, är lyhörd och en duktig kravställare. Vidare är det viktigt att du har arbetat med antingen Asta Power Project, och/el Primavera P6. Arbetet innebär en del resor inom Göteborgsregionen.

 

 

Ansök idag, vi rekryterar löpande!

Du är välkommen med din ansökan innehållande CV och personligt brev senast den 15 augusti 2022. Vi träffar kandidater löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag, så skicka in din ansökan snarast möjligt. Om du har några frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta Peter Samuelsson, rekryterande chef, 010 – 448 43 39. Vi har dock begränsad möjlighet att besvara telefonsamtal under sommarsemestern.

 

Våra medarbetare är vår främsta styrka och det är viktigt att du känner dig trygg hos oss. Vi vill att du ska trivas på jobbet och ha kul med dina kollegor. Vi lovar dig som medarbetare en ständig kompetensutveckling och tillhandahåller en rad internutbildningar, befattningsspecifika program och internationella utvecklingsmöjligheter. För oss är hälsa och säkerhet extra viktigt och det ligger även som grund för våra förmåner till dig som anställd på Skanska.

 

 

 

Ansök nu 

 

 

 

Sista ansökningsdag : 15 augusti . Arbetsort : Göteborg . Publicerat : 2 juni

Kategorier : Bygg & Anläggning Kontor & Administration


Senaste jobben från Skanska

Alla jobb hos Skanska

Liknande jobb Planeringsspecialister till Hus Göteborg