Skanska

Planeringsspecialist till projekt Nya CSK - Karlstad

Med din planering skapar vi projekt i världsklass!

Skanskas löfte är att bygga ett bättre samhälle. Vårt mål är att nå klimatneutralitet i hela värdekedjan senast 2045. Vi är ett företag som drivs av starka värderingar och tror på att nöjda medarbetare på rätt plats leder till nöjda kunder och en framgång på marknaden.

 

I september 2021 tecknade Region Värmland och Skanska Sverige AB ett strategiskt parteringavtal som innebär ett gemensamt åtagande avseende planering, projektering och genomförande av projekt Nya CSK, Etapp 1.

 

Under 2022 upphandlades konsulter och Entreprenörer och sedan dess pågår projektering och planering för de fem olika delprojekten som skall utföras inom sjukhusområdet.

 

Projektorganisationen kommer nu fortsätta växa succesivt och produktionsstart för första delprojektet är planerat till hösten 2023. Vi ser fram emot att bygga detta sjukhus och söker en planeringsspecialist som vill vara med i ett av branschens mest spännande och viktigaste projekt.

 

Vill du vara med och bygga framtidens sjukhus i Värmland

Vi söker nu en planeringsspecialist till Centralsjukhuset i Karlstad.

 

En tydlig och levande planering i tidiga skeden skapar förutsättningar för en framgångsrik produktion. Som planeringsspecialist bidrar du med din kompetens från projektering till överlämnandet. Du ingår i en grupp av planeringsspecialister inom vår operationella support. Dina arbetsuppgifter kommer bland annat att innebära:

 

• Skapa strukturplaner över arbetspaket och aktiviteter, innehållande tid, resurs och kostnad, som projektet innehåller

• Under projektets olika faser genomföra regelbunden uppföljning/uppdatering av tidplaner som löpande kommuniceras till berörda intressenter

• Analysera ändringar av tidplaner och utvärdera eventuella och möjligheter.

• Verka för ett aktivt engagemang, delaktighet och ökad kompetens inom planering

• Delta i planeringsnätverk för kompetensutveckling och erfarenhetsutbyte

• Aktivt delta i att utveckla arbetssätt och verktyg inom planering tillsammans med andra specialister.

 

Kvalifikationer

Vi ser gärna att du idag arbetar som planeringsspecialist, meriterande är om att du jobbat med projekt med komplexa installationer tex sjukhusprojekt alternativt arbetar inom byggbranschen som produktionschef, projektingenjör eller byggprojektledare som ansvarig för planering. Erfarenhet från byggprocessens alla skeden är meriterande, och det är viktigt att du har fallenhet för detaljer och kan se avgränsande delar av en process.

 

Eftersom du kommer att ha många kontaktytor är det viktigt att du har ett smittande engagemang och pedagogisk förmåga för att vägleda i rätt riktning. För att bli framgångsrik i rollen vill vi att du har ett strukturerat arbetssätt, är lyhörd och en duktig kravställare. Det är viktigt att du kan arbeta i Primavera P6 och det är meriterande om du även har erfarenhet av andra planeringsverktyg.

 

Arbetet är förlagt på projektet Centralsjukhuset i Karlstad.

 

Intresserad?

Du är välkommen med din ansökan innehållande CV och personligt brev senast den 2023-09-30. Vi träffar kandidater löpande, så skicka in din ansökan snarast möjligt. Om du har några frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta Fredrik Andersson, rekryterande chef, 010 – 448 70 53.

 

Våra medarbetare är vår främsta styrka och det är viktigt att du känner dig trygg hos oss. Vi vill att du ska trivas på jobbet och ha kul med dina kollegor. Vi lovar dig som medarbetare en ständig kompetensutveckling och tillhandahåller en rad internutbildningar, befattningsspecifika program och internationella utvecklingsmöjligheter. För oss är hälsa och säkerhet extra viktigt och det ligger även som grund för våra förmåner till dig som anställd på Skanska.

 

 

Ansök nu 

 

 

 

Sista ansökningsdag : 30 september . Arbetsort : Karlstad . Publicerat : 6 september

Kategorier : Bygg & Anläggning Kontor & Administration


Senaste jobben från Skanska

Alla jobb hos Skanska

Liknande jobb Planeringsspecialist till projekt Nya CSK - Karlstad