Skanska

Planeringsspecialist Hus Norr - Uppsala/ Dalarna/ Gävleborg

Vi förstärker vår kompetens inom planering och söker nu en Planeringsspecialist

Vill du ha stimulerande arbetsuppgifter, utvecklingsmöjligheter, ansvar och engagerade arbetskamrater? Skanska ger dig möjligheten! 

Skanskas husbyggnadsverksamhet skapar hem och arbetsplatser som får både människor och företag att växa. Vi bygger nytt, bygger om allt från kontor och bostäder till sjukhus – alltid med kvalité, miljön och nöjda kunder i fokus. Hos oss får du möjlighet till spännande utvecklingsmöjligheter och karriär, i kombination med arbete i intressanta projekt. 

Beskrivning av tjänst 

I rollen som planeringsspecialist hos oss på Skanska arbetar du nära produktionen ute i våra byggprojekt i Distrikt Uppsala samt Dalarna/Gävleborg, och ansvarar för den övergripande och operativa tidsplaneringen och uppföljning av densamma. 

Rollen innebär att du: 


  • Upprättar tidplaner för projektets alla faser – från projektering, inköp och produktionsförberedelser till överlämnade till kund 
  • Koordinerar i tidplanen så att projektets faser har kopplingar sinsemellan 
  • Sammanställer, utvärderar och redovisar aktuellt nuläge i tidplaneringsmöten 
  • Tillsammans med projektledning verkar för aktiv planering som skapar engagemang, delaktighet och sammanhållning i projekten 
  • Stödjer och inspirerar projektledning och projektkollegor i planeringsfrågor och planeringsmetodik 
  • Verkar för att tidplaner följs, används och bidrar till ett affärsvärde 

Som planeringsspecialist får du möjlighet att komma i kontakt med ett stort nätverk, främst inom den egna projektgruppen, men även med interna supportfunktioner som exempelvis projektering, inköp, partnering och kalkyl. 

Profil 

Vi tror att du har en eftergymnasial utbildning inom bygg, logistik, kvalitet och/eller projektledning samt några års erfarenhet av operativ tidsplanering i projekt. Det är meriterande om du har erfarenhet ifrån byggbranschen och/eller förändringsarbete. Tjänsten kräver att du har en hög IT-mognad och goda kunskaper i MS Office. Du har också goda kunskaper i tidplaneringsprogram som t ex Asta PowerProject, Primavera P6 eller MS Project. Goda kunskaper i svenska, muntliga såväl som skriftliga är ett krav. 

För att lyckas i rollen som planeringsspecialist hos oss är det viktigt att du är analytiskt lagd och har förmågan att se helheten, även om du kan gå ner i detaljer när situationen kräver det. Det är också viktigt att du är strukturerad och drivs av att nå uppsatta mål och förväntningar. Du har förmågan att kommunicera på ett pedagogiskt och engagerade sätt och har lätt för att anpassa dig efter olika typer av situationer, människor och ändrade förutsättningar. 


Placeringsort kan diskuteras men är lämpligen Gävle eller Uppsala.

Ansökan 

Du är välkommen med din ansökan innehållande CV och personligt brev. Vi arbetar med löpande urval varav tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut. Skicka därför gärna in din ansökan så snart som möjligt, dock senast 15 april 2018.

Om du har frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta rekryterande chef Björn Wallin, 070-5674110 eller HR Tina Sjödin, 010-4490798.

Varmt välkommen med din ansökan! 

Skanska utvecklar och bygger infrastruktur, bostäder, kommersiella lokaler och projekt i offentligprivat samverkan. Just nu med tusentals projekt i Norden, Centraleuropa, UK och USA. Vi är stolta över att vara ett av världens största byggföretag. Vår framgång bygger på starka värderingar och att vi ska vara ledande inom hållbarhet. Vårt lag består idag av 54 000 duktiga, kunniga och passionerade medarbetare, varav 11 500 i Sverige. Precis som allt annat vi gör, utvecklar vi laget hållbart och långsiktigt. Vi vill hela tiden bli bättre, vi behöver hela tiden bli fler. Är du bra på det du gör? Välkommen att bygga ett bättre samhälle tillsammans med oss. 

 Ansök nu

Sista ansökningsdag : 15 april . Arbetsort : Hela landet

Kategorier : Bygg & Anläggning Transport & Logistik


Senaste jobben från Skanska

Alla jobb hos Skanska

Liknande jobb Planeringsspecialist Hus Norr - Uppsala/ Dalarna/ Gävleborg