Skanska

Planeringsspecialist Hus Norr - Sundsvall/Umeå

Vi strävar efter produktion i världsklass och söker en Planeringsspecialist

 

Skanskas husverksamhet i Norr består av fyra distrikt, där vi har fokus på såväl bostäder, skolor, kommersiella fastigheter och byggprojekt inom tung industri. Vi lägger stor vikt vid att bygga det bästa teamet för att vinna affären och lönsamt genomföra uppdraget. Vi strävar att vara en förebild inom svenskt näringsliv gällande hållbart samhällsbyggande, säkerhet och långsiktig lönsamhet.

 

Vår husregion präglas av ständig utveckling och förbättring. Vår övertygelse är att nöjda medarbetare leder till nöjda kunder och en framgång på marknaden. Nu står vi inför en spännande förändringsresa och vill gärna att du följer med!

 

Vill du ha stimulerande arbetsuppgifter, utvecklingsmöjligheter, ansvar och engagerade arbetskamrater?

 

Arbeta som planeringsspecialist 

 

I rollen som planeringsspecialist har du många kontaktytor, du arbetar med våra stödfunktioner inom bl a projektering, planering, kalkyl och inköp. Dessutom stöttar du vår produktion ute i våra byggprojekt i hela regionen, du ansvarar för den övergripande och operativa tidsplaneringen och uppföljning av densamma. 

 

Rollen innebär vidare att du: 

• Upprättar tidplaner för projektets alla faser – från projektering, inköp och produktionsförberedelser till överlämnade till kund 

• Koordinerar i tidplanen så att projektets faser har kopplingar sinsemellan 

• Sammanställer, utvärderar och redovisar aktuellt nuläge i tidplaneringsmöten 

• Tillsammans med projektledning verkar för aktiv planering som skapar engagemang, delaktighet och sammanhållning i projekten 

• Stödjer och inspirerar projektledning och projektkollegor i planeringsfrågor och planeringsmetodik 

• Verkar för att tidplaner följs, används och bidrar till ett affärsvärde 

 

Som planeringsspecialist får du möjlighet att komma i kontakt med ett stort nätverk, främst inom den egna projektgruppen, men även med interna supportfunktioner som exempelvis projektering, inköp, partnering och kalkyl. 

 

Vem är du? 

 

Vi tror att du har en eftergymnasial utbildning inom bygg, logistik, kvalitet och/eller projektledning samt omkring 5 års erfarenhet av operativ tidsplanering i projekt. Det är meriterande om du har erfarenhet ifrån byggbranschen och/eller förändringsarbete. Tjänsten kräver att du har en hög IT-mognad och goda kunskaper Officepaketet. Ett krav är att du är en god och van användare av Asta PowerProject. Har du dessutom erfarenhet av Primavera P6 eller MS Project är det meriterande. Goda kunskaper i svenska i tal och skrift är ett krav. 

 

För att lyckas i rollen som planeringsspecialist hos oss är det viktigt att du är analytiskt lagd och har förmågan att se helheten, även om du kan gå ner i detaljer när situationen kräver det. Det är också viktigt att du är strukturerad och drivs av att nå uppsatta mål och förväntningar. Du har förmågan att kommunicera på ett pedagogiskt och engagerade sätt och har lätt för att anpassa dig efter olika typer av situationer, människor och ändrade förutsättningar.

 

Det förekommer resor i rollen så du måste tycka om att periodvis vara på resande fot och besöka våra projekt i hela regionen.

 

Vi är flexibla när det gäller placeringsort mellan Sundsvall och Umeå.

 

Ansökan

 

Sista ansökningsdagen är den 20 juni 2021. Du anmäler ditt intresse för tjänsten genom att registrera ditt CV och personligt brev via länken. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Fredrik Silfvernagel, Operativ chef på 010-448 85 65.

 

Välkommen med din ansökan! 

 

Additional Information

• Location: Sundsvall, Västernorrland, Sweden

• Additional Locations: Umeå, Västerbotten, Sweden

• Schedule: Heltid

• Employee Status: Tillsvidare

 

Statements

• About Skanska: Skanska skapar hållbara lösningar inom bygg- och anläggning, infrastruktur, bostäder och kommersiella lokaler. Just nu driver vi tusentals projekt i Norden, Centraleuropa, UK och USA. Våra medarbetare bidrar till vår framgång och att vi idag är ett av världens största byggföretag. Vi är fler än 38 000 kunniga och passionerade medarbetare globalt, varav 9 000 finns i Sverige. Med utgångspunkt i våra starka värderingar utvecklar vi våra medarbetare och vår verksamhet. Välkommen att bygga ett bättre och grönare samhälle tillsammans med oss!

 

 

Ansök nu 

 

 

Sista ansökningsdag : 20 juni . Arbetsort : Sundsvall . Publicerat : 25 maj

Kategorier : Bygg & Anläggning Kontor & Administration Projektledning Transport & Logistik


Senaste jobben från Skanska

Alla jobb hos Skanska

Liknande jobb Planeringsspecialist Hus Norr - Sundsvall/Umeå