Skanska

Planeringsingenjör till Nya Sjukhusområdet i Malmö

Just nu bygger Skanska, på uppdrag av Region Skåne, vårdbyggnaderna som är en del i ett nytt och toppmodernt universitetssjukhus med uppgift att bedriva högspecialiserad sjukvård av högsta kvalitet.

 

Region Skånes projektområde Nya Sjukhusområdet Malmö (NSM) ansvarar för att leda och genomföra utvecklingen av Malmö sjukhusområde. Projektet sträcker sig till år 2024 och då ska Skanska ha levererat 108 000 kvm, 24 högteknologiska operationssalar och 240 vårdrum.

 

Skanska Sverige består av ca 9 000 medarbetare som dagligen arbetar för att utveckla och skapa nya möjligheter för att människor ska kunna bo, arbeta och resa – i dag och generationer framöver. Vi arbetar med bostads-, husbyggnads- samt väg- och anläggningsrelaterade tjänster. Vårt mål är att skapa samhällsnytta med värde.

 

Läs gärna mer på www.skanska.se

 

 

Om tjänsten

Vill du vara med och planera och utveckla våra byggprojekt?

Brinner du för av projektplanering och vill använda din kompetens till att driva och utveckla vårt planeringsarbete? Då kan du vara personen vi söker!

 

I rollen som planeringsingenjör på NSM stödjer du vårt projekt och vår planeringsspecialist i planeringsarbetet, från tidigt skede till överlämnande. En viktig del blir att samverka med Region Skåne.

 

 

Dina arbetsuppgifter inkluderar bl.a. att:

  • Ta fram kompletta tidplaner.
  • Koordinera tidplanen så att projektets faser är kopplade och resurssatta.
  • Uppdatera och revidera befintliga tidplaner.
  • Stämma av och följa upp tidplaner.
  • Sammanställa, utvärdera och redovisa aktuellt nuläge i tidplanemöten.
  • Analysera ändringar i tidplan och hantera konsekvenser.
  • Tillsammans med projektorganisationen verka för aktiv planering som skapar engagemang, delaktighet och sammanhållning i projekten.
  • Stödja och utveckla projektorganisationen och projektkollegor i planeringsfrågor och planeringsmetodik.
  • Verka för att tidplaner följs, används och ger ett stort värde för projekten.

 

 

Profil

Vi söker dig som idag arbetar med fokus på planering främst inom byggbranschen eller har stort intresse för planering. Du har högskoleutbildning och erfarenhet av planeringsarbete, gärna inom produktion.

 

I detta projekt planerar vi i Primavera P6.

 

Som person är du strukturerad, analytisk och har lätt för att se samband och kopplingar. Du har vidare lätt för att samarbeta med olika typer av människor och skapa engagemang.

 

Du behöver också vara kommunikativ, uthållig och ha ett stort inre driv.

 

Vad kan vi erbjuda dig?

 

Vi kan erbjuda dig ett utmanande arbete i ett av Skanskas största projekt där du får möjlighet att utveckla och påverka. Vi satsar på våra medarbetare och vill du så finns bra möjligheter till utveckling. Du kommer att ha kompetenta kollegor och befinna dig i en kultur som präglas av engagemang, laganda och målfokus. Vi värdesätter tillit och kommunicerar med ärlighet och respekt för varandra.

 

 

Ansökan och kontakt

Skicka din ansökan med CV och personligt brev via länken nedan. För att garantera en säker och rättvis rekryteringsprocess tar vi inte emot ansökningar via e-mail eller post.

 

Om du har frågor eller funderingar är du varmt välkommen att kontakta, Mattias Lindbladh 010-449 17 01 eller HR Josefin Backe 010-449 21 01.

 

I denna rekrytering arbetar vi med löpande urval. Skicka därför gärna in din ansökan så snart som möjligt.

 

Välkommen med din ansökan senast 6 augusti 2018.

 

Skanska utvecklar och bygger infrastruktur, bostäder, kommersiella lokaler och projekt i offentligprivat samverkan. Just nu med tusentals projekt i Norden, Centraleuropa, UK och USA. Vi är stolta över att vara ett av världens största byggföretag. Vår framgång bygger på starka värderingar och att vi ska vara ledande inom hållbarhet. Vårt lag består idag av 54 000 duktiga, kunniga och passionerade medarbetare, varav 11 500 i Sverige. Precis som allt annat vi gör, utvecklar vi laget hållbart och långsiktigt. Vi vill hela tiden bli bättre, vi behöver hela tiden bli fler.

 

Är du bra på det du gör? Välkommen att bygga ett bättre samhälle tillsammans med oss.

 

 

 

 Ansök nu

 

 

 

Sista ansökningsdag : 6 augusti . Arbetsort : Malmö

Kategorier : Bygg & Anläggning Teknik & Ingenjör


Senaste jobben från Skanska

Alla jobb hos Skanska

Liknande jobb Planeringsingenjör till Nya Sjukhusområdet i Malmö