Skanska

Partneringledare/Samverkansledare Hus Syd - Malmö

Vill du vara med och utveckla Skanskas affär i Skåne?

Vi söker en samverkansledare till Skanska Hus Syd

Som samverkansledare/partneringledare på Skanska är du ett stöd till våra projekt för att vi på bästa sätt ska samarbeta och nå våra gemensamma mål med vår kund. Fokus kommer vara att verka som samverkansledare i våra projekt men uppdraget innebär också att vara behjälplig i att skriva anbud och utveckla vår partneringaffär. Du kommer arbeta långsiktigt med att utveckla regionens affärer, kundrelationer, projekt och medarbetare.

 

I dina arbetsuppgifter ingår:

• Att etablera goda kontakter med projekten för att kunna stötta organisationen på bästa sätt i samverkansarbetet.

• Att utifrån projektens behov, med Skanskas partneringprocess som grund, ta fram en plan för vilka samverkansaktiviteter som bör genomföras samt planera, processleda och dokumentera dessa.

• Att medverka från ett tidigt skede och supportera i marknadsarbetet genom att bland annat vara med och skriva våra partneringanbud.

 

Vi vill nu utöka vårt team med ytterligare en medarbetare, som aktivt ska driva samverkansformen vidare.

Du utgår från vårt regionkontor i Malmö men resor förekommer, framför allt inom Skåne.

 

Vi på Hus Syd ansvarar för husbyggnationen i Skåne och bygger tillsammans med våra kunder bland annat kontor, sjukhus, skolor och bostäder mm. Vi bygger för framtiden och måste hela tiden utveckla vårt sätt att arbeta för att kunna bygga hållbara hus som bidrar till ett bättre samhälle. Ett av de bästa sätten att göra det på är i partnering vilket innebär att alla involverade parter i ett projekt verkar mot samma mål, med en gemensam projektorganisation och gemensam ekonomi.

 

 

En förtroendeingivande processledare med stort Skanskahjärta

Vi tror att du som söker tjänsten som partneringledare tidigare har varit partnering- eller samverkansledare alternativt jobbat med projektledning, processledning och/eller marknadsarbete. Vi tror att du har ett stort intresse för människor, affär och kommunikation. Vi ser gärna att du har relevant högskoleutbildning och meriterande är om du har motsvarande erfarenheter av partnering i byggbranschen.

 

För att lyckas i rollen som samverkansledare behöver du vara en trygg i dig själv och kunna skapa förtroende, entusiasm och förståelse av vikten av ett inkluderande arbetsklimat. Det är meriterande om du har en förståelse för ett byggprojekts alla skeden men det är inget krav. Du har erfarenhet från att arbeta aktivt och målinriktat med kund- och marknadsfrågor. Eftersom du har kunden i fokus trivs du med att skapa kontakter och nätverk både inom och utanför organisationen.

 

 

Skanska satsar långsiktigt på dig

Vi på Skanska brinner för att se människor växa och utvecklas, därför vill vi satsa på dig och erbjuda goda förmåner. Med rätt inställning och viljan att lära lovar vi att satsa på dig och ge dig fantastiska möjligheter.

 

 

Berätta om dig och ansök idag, dock senast den 31 maj.

För att garantera en säker och rättvis rekryteringsprocess tar vi inte emot ansökningar via e-mail eller post. Om du har frågor eller funderingar är du varmt välkommen att kontakta marknadschef Stina Greberg 010–4499073

 

Välkommen med din ansökan!

 

 

Om företaget

Skanska använder sin kunskap och förmåga att blicka framåt till att forma hur människor lever, arbetar och möts. Vi har funnits i mer än 135 år och är ett av världens största projektutvecklings- och byggföretag med en omsättning på 148 miljarder kronor under 2021. Skanska är verksamma på utvalda marknader i Norden, Europa och USA. Tillsammans med våra kunder och en samlad expertis hos 30 000 medarbetare skapar vi innovativa, hållbara lösningar som främjar hälsa och välbefinnande bortom vår livstid.

 

 

 

Ansök nu 

 

 

 

Sista ansökningsdag : 31 maj . Arbetsort : Malmö . Publicerat : 10 maj

Kategorier : Bygg & Anläggning Försäljning & Marknadsföring Kontor & Administration Projektledning


Senaste jobben från Skanska

Alla jobb hos Skanska

Liknande jobb Partneringledare/Samverkansledare Hus Syd - Malmö