Skanska

Operativ inköpare Mark till BoKlok

BoKlok är ett boendekoncept utvecklat av Skanska och IKEA. Tillsammans bygger vi hållbara hem till lågt pris för alla. Tack vare våra kombinerade erfarenheter kan vi göra det med god design, funktion och kvalitet. Vi har medarbetare i Sverige, Norge, Finland och Storbritannien och ansvarar för hela värdekedjan från markanskaffning och produktutveckling ända fram till inflyttning.

 

Som Operativ inköpare Mark, för BoKloks svenska arbetsplatser, ansvarar du primärt för att säkerställa professionella inköp av UE-markentreprenader i samråd med respektive projekt.

 

 

Etik- och hållbarhetsfrågor står högt på agendan

Vi på BoKlok har mycket ambitiösa mål när det gäller etik- och hållbarhetsfrågor, och vi ser också att det är frågor som är allt viktigare för våra kunder. Som affärsutvecklare är det viktigt att vara engagerad i utvecklingen på bostadsmarknaden generellt, och i dessa frågor i synnerhet. Vi vill förstå våra kunder och intressenter för att hjälpa dem att nå sina mål.

 

 

Om tjänsten

Du är med i projektens tidiga skeden fram till kontraktsskrivning med Mark-UE. Du stödjer projektledningen med din mark- och inköpsexpertis, såsom utformande av situationsplaner, budget, förfrågning och kontraktsskrivning. Du är också ett stöd till projektledningen under entreprenadtiden i frågor som rör markentreprenadens fortlöpande regleringar utifrån avtalet.

 

På en övergripande nivå är du involverad i strategiskt arbete för inköp av våra markentreprenader och säkerställer att vi har konceptuella förfrågningsunderlag framme som matchar våra aktuella produkter (byggnadstyper) som uppförs.

 

Vi ser att du har flerårig kompetens och erfarenhet av inköps- och utförandearbete avseende markentreprenader i bagaget.

 

 

Dina primära arbetsuppgifter:

• operativt inköpsarbete avseende markentreprenader i projekt,

• stöttar projekten med hur designar vi situationsplaner ur ett genomförandeperspektiv, höjdsättning, tillgänglighetsanpassningar etc. tillsammans med vår interna markprojektör,

• fungerar som stöd vid inköpsplanering och kalkylering,

• supporterar projektchefer och byggledare i kontraktsfrågor och förhandlingar inom AB och ABT,

• är en del av BoKloks svenska stabsfunktion inom Operativ Ledning, som ansvarar för projektprocessen ur ett byggherreperspektiv.

 

Placeringsort för tjänsten är vid något av BoKloks lokalkontor i Göteborg, Stockholm, Malmö, Helsingborg, Växjö, Halmstad eller Enköping.

 

 

Din profil

Vi söker dig som har ett stort intresse, en gedigen erfarenhet och förståelse för markentreprenader. Du har erfarenhet och goda kunskaper av upphandlingar av markentreprenader. Du är självgående med ett starkt personligt driv. Du är strukturerad, noga och bra på att bygga/skapa relationer både internt och externt. Du tar ett aktivt ansvar och har en förmåga att få saker att hända.

 

 

Vi erbjuder

Vi erbjuder en trivsam och flexibel arbetsplats med bostadsbranschens nöjdaste kunder. Som kollegor får du ett prestigelöst och engagerat team som har sin huvuduppgift inom operationell ledning inom BoKloks projektverksamhet. Vi arbetar dagligen för att hålla hög kvalitet till våra kunder. Vi har alltid nära till skratt, en stark laganda och en gemensam målsättning om att göra vårt allra bästa.

 

 

Ansökan

Du är välkommen med din ansökan innehållande CV och personligt brev. Vi arbetar med löpande urval varför tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut. Skicka därför gärna in din ansökan så snart som möjligt. Dock senast 11 oktober.

 

Om du har några frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta Operativ Chef, Ola Martinsson, på 010-449 18 23.

 

 

Vi ser fram emot din ansökan!

 

Additional Information

• Location: Göteborg, Västra Götaland, Sweden

• Additional Locations: Växjö, Kronoberg, Sweden; Stockholm, Stockholm, Sweden; Helsingborg, Skåne, Sweden; Enköping, Uppsala, Sweden; Malmö, Skåne, Sweden; Halmstad, Halland, Sweden

• Schedule: Heltid

• Employee Status: Tillsvidare

 

 

Ansök nu 

 

 

Sista ansökningsdag : 11 oktober . Arbetsort : Hela landet . Publicerat : 17 september

Kategorier : Bygg & Anläggning Inköp


Senaste jobben från Skanska

Alla jobb hos Skanska

Liknande jobb Operativ inköpare Mark till BoKlok