Skanska

Operativ Chef Väg och anläggning Väst

Skanska Väg och Anläggning bedriver olika mark-, energi-, och anläggnings-projekt åt näringsliv, stat och kommun. Inom verksamhetsgrenen verkar Infrastruktur, Grundläggning och Stora Projekt som rikstäckande regioner medan de specifika Väg och Anläggningsregionerna är geografiskt placerade – V&A Norr, V&A Väst, V&A Syd, V&A Mellansverige och V&A Stockholm. 

 

Vi söker Operativ chef till Väg & Anläggning Väst

 

Din uppgift blir att säkerställa projektens effektivitet och arbeta med ständiga förbättringar! Som Operativ chef rapporterar du till Regionchefen och ingår i regionens ledningsgrupp. Du har helhetssyn över all vår verksamhet och fullt mandat att säkerställa ett effektivt projektgenomförande i nära samverkan med Distriktschefer och Projektchefer. 

 

Dina arbetsuppgifter innefattar:

• Effektivt projektgenomförande genom att: Säkerställa rätt projektorganisation inkl. interna/externa specialistkompetenser och tillämpning av arbetssätt enligt vårt ledningssystem (VSAA)

• Ansvar för genomförande av prioriterade åtgärder och utveckling av arbetssätt tillsammans med Produktgrupp Väg och Anläggning

• Samordningsansvar för regionala inköpsresurser

• Ansvar för samordning av projektstöd med relevanta roller.

• Personalansvar för ett mindre antal personer inom inköp och planering

 

Du har stor kunskap och ett äkta engagemang för frågor kring produktion

 

För att lyckas i rollen som Operativ chef är det viktigt att du både har stort intresse och kunskap om effektivt projektgenomförande. Du har även förmåga att prioritera rätt produktionsmetoder och kan relatera till produktionskalkyler.

 

Som person är du handlingskraftig och beslutsam. Vi ser också att du är affärsmässig och drivs av att skapa förutsättningar för hög lönsamhet. Vidare har du en personlig mognad och förmåga att skapa goda relationer med ledningsfunktioner, underentreprenörer, leverantörer och medarbetare. I ditt arbetssätt är du organiserad, strukturerad och metodisk.

 

Vi söker dig med gedigen ledarerfarenhet, samt mångårig erfarenhet av entreprenadverksamhet, från anbud till projektavslut. Civilingenjör eller motsvarande akademisk utbildning är meriterande, men inget krav. 

Tjänsten innebär resor eftersom det är viktigt att du spenderar tid inom våra olika projekt.

 

Ansök redan idag – vi rekryterar löpande

 

Vi behöver din ansökan senast 2019-04-30. Registrera ditt CV och personligt brev. Om du har några frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta Regionchef Markus Arfvidsson, tel 010-448 40 21.

 

Välkommen med din ansökan!

 

 

Ansök nu 

 

 

Sista ansökningsdag : 30 april . Arbetsort : Göteborg . Publicerat : 4 mars

Kategorier : Bygg & Anläggning Chef & Ledning Teknik & Ingenjör


Senaste jobben från Skanska

Alla jobb hos Skanska

Liknande jobb Operativ Chef Väg och anläggning Väst