Skanska

Operativ chef Asfalt och Bergmaterial Region Norr

Skanska Industrial Solutions erbjuder helhetslösningar inom asfalt, bergmaterial, betong, infraservice och rental. Vi är ett helägt dotterbolag inom Skanska Sverige AB.

 

Vår verksamhet inom asfalt och bergmaterial levererar olika bergprodukter samt tillverkar och lägger asfalt. Vi tar också emot, bearbetar och återanvänder schaktmassor och asfalt.

 

Till Asfalt och Bergmaterial i region Norr söker vi nu en driven Operativ Chef (OPC) som tillsammans med oss vill effektivisera och utveckla regionen och dess arbetssätt.

 

Du brinner för effektiva arbetssätt!

 

Din huvudsakliga uppgift är att säkerställa effektivitet i produktionen och vårt arbete med ständiga förbättringar. Du har mandat att säkerställa en effektiv produktion i nära samverkan med distriktschefer, projektchefer och produktionschefer. Tillsammans med regionchefen visar du vägen till att nå lönsamhet genom att jobba med ett ständigt effektivitets- och kostnadsfokus.

 

Som operativ chef är du närvarande ute i verksamheten och för en ständig dialog för att skapa förtroende för dig som person och för det arbete du utför. Du har också ett nära samarbete med regionens specialister.

 

Dina arbetsuppgifter innefattar även att: 

• Driva det strategiska arbetet i regionen gällande projektgenomförande för att säkerställa uppställda mål inom ditt ansvarsområde

• Ansvara för genomförande och implementering av rätt prioriterade åtgärder, implementeringar och utveckling av arbetssätt som ger önskad effekt för vår effektivitet och lönsamhet

• Utifrån framtagen åtgärdslista arbeta med att minska kostnader och öka vinsten för regionen

• Säkerställa att våra arbetssätt ser likadana ut överallt och att vi alltid arbetar utifrån vår PIV-karta (Produktion I Världsklass.).

 

Du rapporterar till regionchefen och ingår i regionens ledningsgrupp. Placering för tjänsten är flexibel inom regionens verksamhetsområde.

 

Du vill göra allt lite bättre!

 

För att lyckas i rollen som operativ chef är det viktigt att du har stort intresse för och kunskap om verksamhetsutveckling samt hur man bedriver stabil och effektiv produktion. Du har god kunskap inom projekt- och tillverkningsekonomi, från kalkyl till genomförande och uppföljning. En god kännedom om, och förståelse för, vad som skapar lönsamma projekt är viktigt för rollen. Du har ett gott affärssinne och drivs av att skapa förutsättningar för hög lönsamhet.

 

God kännedom och förankring i vår produktion samt goda kunskaper i att driva hållbara förbättringsarbeten är viktigt för att du ska bli framgångsrik i rollen.

 

Som ledare är du värderingsstyrd, prestationsorienterad och nära. Du har en mycket god förmåga att skapa långsiktigt hållbara relationer med hela Skanskas verksamhet.

 

Ansök senast 22 april – eller varför inte redan i dag

 

Du söker genom att bifoga ditt CV och ett personligt brev. Har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta regionchef Anna Norlén på 010-449 20 38.

 

Välkommen med din ansökan!

 

 

I samband med denna rekrytering genomförs en bakgrundskontroll i syfte att värna om Skanskas verksamhet, medarbetare och varumärke samt för att verifiera att de uppgifter du lämnar är korrekta. Bakgrundskontrollen genomförs av Skanskas samarbetspartner 2Secure, som får del av dina kontaktuppgifter och ditt CV. 2secure är personuppgiftsansvarig vid utförandet av bakgrundskontrollen och kommer ge dig mer information om denna. I de flesta fall innebär det också att de kommer inhämta ditt medgivande för insamlingen av vissa uppgifter. För mer information om Skanskas personuppgiftsbehandling i samband med rekrytering och dina rättigheter, läs här https://jobs.skanska.com/info/page3.

 

 

Additional Information

• Location: Sundsvall, Västernorrland, Sweden

• Additional Locations: Gävleborg, Sweden; Norrbotten, Sweden; Västerbotten, Sweden

• Schedule: Heltid

• Employee Status: Tillsvidare

 

Statements

• About Skanska: Skanska skapar hållbara lösningar inom bygg- och anläggning, infrastruktur, bostäder och kommersiella lokaler. Just nu driver vi tusentals projekt i Norden, Centraleuropa, UK och USA. Våra medarbetare bidrar till vår framgång och att vi idag är ett av världens största byggföretag. Vi är fler än 38 000 kunniga och passionerade medarbetare globalt, varav 9 000 finns i Sverige. Med utgångspunkt i våra starka värderingar utvecklar vi våra medarbetare och vår verksamhet. Välkommen att bygga ett bättre och grönare samhälle tillsammans med oss!

 

 

Ansök nu 

 

 

Sista ansökningsdag : 22 april . Arbetsort : Sundsvall . Publicerat : 6 april

Kategorier : Affärsutveckling & Verksamhetsutveckling Bygg & Anläggning Chef & Ledning


Senaste jobben från Skanska

Alla jobb hos Skanska

Liknande jobb Operativ chef Asfalt och Bergmaterial Region Norr