Skanska

Områdeschef Skanska Rental - Malmö

Skanska Industrial Solutions erbjuder helhetslösningar inom asfalt, bergmaterial, betong, infraservice och rental. 

 

Vi är ett helägt dotterbolag inom Skanska Sverige AB. 


Vår verksamhet Skanska Rental hyr ut alla nödvändiga maskiner, kranar, bodar och annan utrustning till Skanska och externa kunder. Vi hjälper kunden från etablering till färdigställande av projekt samt med att skapa effektiva, säkra och gröna arbetsplatser. Skanska Rental verkar inom hela Sverige.  

Till Rental i Syd söker vi nu en

 

Engagerad och driven Områdeschef

 

Skanska Rental är inne i en expansiv fas och växer i södra Sverige. Vi söker därför en Områdeschef som trivs med utmaningar och vill vara med på vår spännande resa.

 

Som Områdeschef har du huvudansvaret för att - med säkerhet och arbetsmiljö i fokus - leda, planera och utveckla verksamheten inom ditt område. Du har ekonomiskt resultatansvar för ditt område samt personalansvar. Det är ditt ansvar att driva verksamheten mot uppsatta mål både kort- och långsiktigt. 

 

Tjänstens placering är på vårt kontor i Malmö med fokus på verksamheten inom södra Sverige. Resor i tjänsten ingår.

 

Affärsmässighet, engagemang och ledarskap är dina ledord!

 

För att lyckas som områdeschef hos oss stimuleras du av kundkontakter, affärer, leda, coacha och utveckla dina medarbetare och verksamheter. Du är en trygg ledare som får med dig teamet och drar nytta av medarbetarnas kompetens, driv och motivation. Du kan och vill bygga vinnande team!

 

Du är bra på att skapa lönsamma affärer och du gör det med affärsmässighet och ett stort personligt engagemang – alltid med kunden i fokus.

 

Skanska Rental sätter säkerhet, arbetsmiljö och värderingar högt; och det är viktigt att du trivs i ett värderingsstyrt bolag.

 

Du har relevant akademisk utbildning eller motsvarande erfarenhet gärna inom marknad, sälj och logistik. Du har erfarenhet av ledarskap med ansvar för personal och ekonomi. Du behärskar svenska och engelska flytande i tal och skrift. B-körkort är ett krav.

 

Ansök senast 25 augusti – eller varför inte redan i dag?

 

Du söker genom att skicka in ditt CV och ett personligt brev.

 

Vill du veta mer om tjänsten kontakta rekryterande chef Andreas Davidson på 010-44 84 074 eller andreas.davidson@skanska.se

 

Välkommen till Skanska!

 

 

Additional Information

  • Location: Malmö, Skåne, Sweden
  • Schedule: Heltid
  • Employee Status: Tillsvidare

Statements

  • About Skanska: Skanska skapar hållbara lösningar inom bygg- och anläggning, infrastruktur, bostäder och kommersiella lokaler. Just nu driver vi tusentals projekt i Norden, Centraleuropa, UK och USA. Våra medarbetare bidrar till vår framgång och att vi idag är ett av världens största byggföretag. Vi är fler än 43 000 kunniga och passionerade medarbetare globalt, varav 9 000 finns i Sverige. Med utgångspunkt i våra starka värderingar utvecklar vi våra medarbetare och vår verksamhet. Välkommen att bygga ett bättre och grönare samhälle tillsammans med oss!

 

 

Ansök nu 

 

 

 

Sista ansökningsdag : 25 augusti . Arbetsort : Malmö . Publicerat : 11 juli

Kategorier : Chef & Ledning Försäljning & Marknadsföring Transport & Logistik


Senaste jobben från Skanska

Alla jobb hos Skanska

Liknande jobb Områdeschef Skanska Rental - Malmö