Skanska

Områdeschef Infraservice Väst

Skanska Industrial Solutions erbjuder helhetslösningar inom asfalt, bergmaterial, betong, infraservice och rental. Vi är ett helägt dotterbolag inom Skanska Sverige AB. Vår verksamhet inom Infraservice utför drift och underhåll av Sveriges vägnät, brounderhåll, trafikanordningar samt mark- och anläggningsarbeten. Vi är ca 130 medarbetare över hela landet.

Var med och utveckla Infraservices verksamhet i Område Väst!

Som områdeschef för drift och underhåll av vägar i Värmland och Norra Skaraborg, skapar du förutsättningar för en lönsam och stabil verksamhet och arbetsglädje för teamet. Du har ekonomiskt ansvar för Området Väst och chefsansvar för ca 10 st tjänstemän. Att våra medarbetare mår bra och utvecklas på arbetet ser du som en självklarhet. I ditt arbete ingår att bibehålla och utveckla kontakten med våra beställare och våra UE/samarbetspartners. I tjänsten ingår även att driva på utvecklingen inom olika områden som exempelvis operationell effektivitet, hållbarhet och digitalisering. Du kommer att ha ett nära samarbete med våra produktionschefer, övriga områdeschefer samt vår försäljnings- och kalkylavdelning. 

Det är viktigt att du är synlig för verksamheten och därför ingår resor inom området. Idag ligger majoriteten av verksamheten i Värmlands län.

Med ditt driv, din produktionserfarenhet men framförallt ditt värderingsdrivna ledarskap leder du din verksamhet framåt!


I din roll som ledare är du kommunikativ, inkluderande och vet hur man skapar rätt förutsättningar för att få struktur och få dina medarbetare att utvecklas. För att vara framgångsrik i denna roll måste du kunna bygga vinnande team och ha intresse av ledarskap. För att förstå verksamheten ser vi gärna att du har erfarenhet av vägdrift, brounderhåll eller annan liknande verksamhet.

För oss är det viktigt att alla medarbetare utvecklas. Vi vill att du utvecklas och beroende på din bakgrund erbjuder vi olika stöd för att växa med uppgiften.

Vi vill lära känna dig! 

Välkommen med din ansökan senast den 18 augusti 2019. Har du några frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Avdelningschef Sara Löfgren 070-200 39 34 eller Regionchef Agneta Dagersten 070-583 06 21. Då det är semestertider så är tillgängligheten via telefon begränsad, men skicka ett SMS så ringer vi dig så snart som möjligt. 

Välkommen med din ansökan! Additional Information

  • Location: Värmland, Sweden
  • Schedule: Heltid
  • Employee Status: Tillsvidare

Statements

  • About Skanska: Skanska skapar hållbara lösningar inom bygg- och anläggning, infrastruktur, bostäder och kommersiella lokaler. Just nu driver vi tusentals projekt i Norden, Centraleuropa, UK och USA. Våra medarbetare bidrar till vår framgång och att vi idag är ett av världens största byggföretag. Vi är fler än 43 000 kunniga och passionerade medarbetare globalt, varav 9 000 finns i Sverige. Med utgångspunkt i våra starka värderingar utvecklar vi våra medarbetare och vår verksamhet. Välkommen att bygga ett bättre och grönare samhälle tillsammans med oss!

 

 

Ansök nu 

 

 

Sista ansökningsdag : 18 augusti . Arbetsort : Värmland . Publicerat : 27 juni

Kategorier : Bygg & Anläggning Chef & Ledning


Senaste jobben från Skanska

Alla jobb hos Skanska

Liknande jobb Områdeschef Infraservice Väst