Skanska

Områdeschef Asfalt Entreprenad - Skåne

Skanska Industrial Solutions erbjuder helhetslösningar inom asfalt, bergmaterial, betong, infraservice och rental. Vi är ett helägt dotterbolag inom Skanska Sverige AB. 

 

Vi har verksamhet inom Asfalt i Sverige, Norge och Finland, och förser det nordiska vägnätet med högklassiga beläggningar. I våra fabriker producerar vi asfalt med hög grad av återvunnet material. Vi är vi en ledande aktör inom Asfalt, i Sverige har vi 31 asfaltverk, mer än 100 läggarlag och ca 800 anställda.

 

Till vår beläggningsverksamhet inom Asfalt i Skåne söker vi nu

 

Affärsmässig och driven Områdeschef 

 

Som områdeschef har du det övergripande ansvaret för Skanskas utläggning av asfalt i ditt område samt personalansvar för omkring 20 tjänstemän och 80 yrkesarbetare. Du rapporterar till avdelningschefen samt är en del av avdelningens ledningsgrupp, där du bl.a. har ett delansvar för avdelningens utvecklingsarbete.

 

Du har resultatansvar för din verksamhet och förväntas leda ditt område mot ökad effektivitet och lönsamhet bland annat genom att sätta tydliga mål och följa upp. I ditt chefsansvar ligger också ett ansvar för din personals arbetsmiljö och trivsel samt ett fokus på deras utveckling, motivation och samarbetsförmåga.

 

Du är en engagerad, synlig och kommunikativ ledare

 

I den dagliga verksamheten förmår du höja blicken, har mod att tänka nytt och ser nya affärsmöjligheter. Du är en förebild för dina medarbetare genom ditt sätt att vara och du utvecklar verksamhetens potential genom att tydligt kommunicera mål och följa upp samt leda genom dina medarbetare.

 

Du är en resultat- och målinriktad person som är van att arbeta i högt tempo utan att äventyra kvaliteten på ditt jobb. Att samverka och skapa nätverk inom hela Skanska är lika naturligt för dig som att bygga starka och långsiktiga relationer med våra kunder.

 

Du har också:

  • Högskoleutbildning eller motsvarande arbetslivserfarenhet med fokus på produktion och ledarskap
  • Ett genuint intresse för att driva säkerhets-, etik- och mångfaldsfrågor
  • Bra IT-kunskaper samt erfarenhet av Office-programmen.

Vi lägger stort fokus på att skapa mervärde för våra kunder och ser gärna att du är såväl utvecklings- som produktionsinriktad för att uppnå den bästa kundnyttan.

 

Ansök senast 2 december eller varför inte i dag!

 

Du söker genom att bifoga ditt CV och ett personligt brev. Vi arbetar löpande med rekryteringen, så skicka gärna in din ansökan så fort som möjligt. 

Har du frågor rörande tjänsten får du gärna kontakta rekryterande chef

Mikael Berg på 010-448 92 61. Gäller dina frågor rekryteringsprocessen kan du kontakta HR-partner Kristina Pettersson på 010-448 86 67.

 
Vi ser fram emot din ansökan!

 

Skanska utvecklar och bygger infrastruktur, bostäder, kommersiella lokaler och projekt i offentligprivat samverkan. Just nu med tusentals projekt i Norden, Centraleuropa, UK och USA. Vi är stolta över att vara ett av världens största byggföretag. Vår framgång bygger på starka värderingar och att vi ska vara ledande inom hållbarhet. Vårt lag består idag av 54 000 duktiga, kunniga och passionerade medarbetare, varav 11 500 i Sverige. Precis som allt annat vi gör, utvecklar vi laget hållbart och långsiktigt. Vi vill hela tiden bli bättre, vi behöver hela tiden bli fler. Är du bra på det du gör? Välkommen att bygga ett bättre samhälle tillsammans med oss.

 Ansök nu

Sista ansökningsdag : 2 december . Arbetsort : Skåne

Kategorier : Bygg & Anläggning Chef & Ledning


Senaste jobben från Skanska

Alla jobb hos Skanska

Liknande jobb Områdeschef Asfalt Entreprenad - Skåne