Skanska

Murare Hus Syd - Malmö

Skanskas löfte är att bygga ett bättre samhälle. Vårt mål är att nå klimatneutralitet i hela värdekedjan senaste 2045. Vi är ett företag som drivs av starka värderingar och tro på att nöjda medarbetare på rätt plats leder till nöjda kunder och en framgång på marknaden.

 

Vi har ett fint team med engagerade murare i Malmö/Lund men behöver nu bli fler!

 

Arbetsuppgifter

Som murare på Hus Syd kommer du att arbeta med Skanskas nybyggnationer för externa och interna beställare. Rollen bjuder på variationsrika arbetsdagar i olika byggprojekt runt Malmö/Lund. Du kommer att arbeta i ett sammansvetsat team där alla har en viktig uppgift att utföra sina arbetsuppgifter på så bra sätt som möjligt och alltid med fokus på säkerhet och produktivitet.

 

Är du vår nya kollega?

Vi söker dig som har yrkesbevis som murare och tycker det är viktigt att ditt arbete blir utfört med hög kvalité.

 

För att trivas hos oss har du ordning omkring dig, trivs att arbeta i grupp och du bidrar också till en god stämning. Du är positiv som person och ser möjligheter i stället för hinder. Du är självgående, har intresse för hållbart byggande och får saker gjort. Vidare tvekar du inte att komma med idéer om du ser att något kan göras bättre, säkrare och effektivare. Du är inkluderande och känner en stolthet i ditt arbete och ser ditt bidrag i projektet.

 

Välkommen med din ansökan senast den 11 juni!

Skicka in din ansökan i form av ett CV. Sista dag att ansöka är den 11 juni 2023.

Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta projektchef Viveka Boström på telefon 0104491285.

 

Våra medarbetare är vår främsta styrka och det är viktigt att du känner dig trygg hos oss. Vi vill att du ska trivas på jobbet och ha kul med dina kollegor. Vi lovar dig som medarbetare en ständig kompetensutveckling och tillhandahåller en rad internutbildningar, befattningsspecifika program och internationella utvecklingsmöjligheter. För oss är hälsa och säkerhet extra viktigt och det ligger även som grund för våra förmåner till dig som anställd på Skanska.

 

 

Ansök nu 

 

 

Sista ansökningsdag : 11 juni . Arbetsort : Malmö . Publicerat : 24 maj

Kategorier : Bygg & Anläggning


Senaste jobben från Skanska

Alla jobb hos Skanska

Liknande jobb Murare Hus Syd - Malmö