Skanska

Montagechef till BoKlok

BoKlok söker Montagechef 

 

BoKlok är ett boendekoncept utvecklat av Skanska och IKEA. Tillsammans bygger vi hållbara hem till lågt pris för alla. Tack vare våra kombinerade erfarenheter kan vi göra det med god design, funktion och kvalitet. Vi har medarbetare i Sverige, Norge och Finland och ansvarar för hela värdekedjan från produktutveckling ända fram till inflyttning.

 

Beskrivning av tjänsten

Vill du vara med och planera, koordinera och effektivisera montaget av volymelement i BoKlok´s bostadsprojekt i Sverige? Vi är redan idag ungefär dubbelt så snabba som traditionella projektutvecklare men ser potential att ytterligare effektivisera vårt montage och förbättra säkerheten ännu mer. Vår framtidsvision är att våra byggplatser ska vara lika industriella som vår fabrik år 2020 vilket kommer kräva kortare och effektivare byggtid, högre kvalité och en bättre kostnadskontroll i våra projekt. 

 

 

Dina huvudsakliga ansvarsområden är att:

Du har personalansvar för vårt interna montageteam samt täta kontakter med våra Produktionschefer och externa montageteam.

I arbetsuppgifter ingår att - tillsammans med bl.a. Produktionschef - planera och koordinera montagearbeten med avseende på kvalitét, tid, arbetsmiljö, säkerhet och ekonomi. Upprättande av kalkyler, gränsdragningar mot övriga UE samt kostnadsuppföljning är en viktig del av arbetet. Du kommer även samla in avvikelser från projekten för att ytterligare kunna effektivisera montaget. 

 

Placeringsort är i första hand Malmö. Övriga placeringsorter är i sydvästra delen av Sverige för rätt kandidat.


  

Profil

Vi söker dig med erfarenhet ifrån byggbranschen. Kanske arbetar du som produktionschef idag och är redo för nya utmaningar där du får möjlighet att utveckla ditt ledarskap.

Du gillar att vara spindeln i nätet och driva förbättringsarbete i ett målstyrt team.  Engagemang och lösningsfokus är ord som beskriver dig i din yrkesroll. Som person är du prestigelös, strukturerad, drivande och samarbetsvillig.

Det är centralt att du brinner för planering och effektivisering. Kunskap och erfarenhet kring industrialiserat husbyggande är meriterande men inget krav.

 

Vi erbjuder en trivsam och flexibel arbetsplats med branschens nöjdaste kunder. Ett prestigelöst och engagerat team som dagligen arbetar för att hålla hög kvalité till våra kunder. Nära till skratt samt en vilja att alltid göra sitt bästa!

 

Vi ser gärna att du har en högskoleexamen som byggnads-, civilingenjör eller motsvarande. 

 

Varmt välkommen med Din ansökan! Vi ser fram emot att ta del av den!

 

För frågor kring tjänsten kontakta Rekryterare på Boklok Helena Öberg på helena.oberg@boklok.se.

 Ansök nu

Ansök snarast . Arbetsort : Malmö

Kategorier : Bygg & Anläggning Chef & Ledning Teknik & Ingenjör


Senaste jobben från Skanska

Alla jobb hos Skanska

Liknande jobb Montagechef till BoKlok