Skanska

Miljöspecialist till Väg och anläggning Stora projekt – Stockholm

Skanskas löfte är att bygga ett bättre samhälle. Vi har bestämt oss för att vara den ledande, hållbara samhällsutvecklaren. Vårt arbete utgår från att vi ska vara klimatneutrala år 2045, en vision om nära noll miljöpåverkan och att ta nya initiativ inom social hållbarhet. Tillsammans med kunder, leverantörer och samarbetspartners leder vi utvecklingen för en bättre och mer hållbar framtid.

 

Vi är ett distrikt inom Region Stora projekt Stockholm. Vi är ca 50 tjänstemän och 30 yrkesmedarbetare som jobbar inom Stockholm län. Vi har idag ett flertal pågående projekt och du kommer att få möjlighet att börja jobba direkt i projekt.

 

Vi har en väldigt hög ambitionsnivå i vårt arbete för klimatomställning. Vi har flertalet olika initiativ på gång för att öka kompetens och vi arbetar aktivt för att reducera Co2 löpande i vår verksamhet.

 

Hos oss blir du en nyckelspelare i vårt miljö- och hållbarhetsarbete

 

Du kommer att arbeta som miljöspecialist i projekt med det övergripande ansvaret för uppfyllnad av kontraktskrav och vara Skanskas representant mot kunden för dessa. Vi har idag projekt mot Trafikverket, Stockholm Stad och förvaltning för utbyggnad av tunnelbanan FUT.

 

Du har ett stort ansvar på projektet att driva arbetet för att säkerställa kontraktsuppfyllnad men även för att bidra till ökad hållbarhetsprestanda och minskad klimatbelastning. Du kommer att vara en nyckelfigur inom distriktet och regionen i omställningsarbetet mot klimatneutralitet.

 

I din roll samordnar du hållbarhetskraven som ställs på projektet och arbetar för att krav, mål och ambitioner uppnås.

 

Du inspirerar, konkretiserar och arbetar strukturerat!

För att trivas i rollen som miljöspecialist har du 2-4 års erfarenhet av dessa frågor. Vi ser gärna att du haft liknande roll i en pågående anläggningsverksamhet. Har du erfarenhet med Ceequal är det meriterande. Ditt engagemang är avgörande!

 

Vidare värdesätter vi din kommunikativa, strukturella och analytiska förmåga. Du är driven och självgående, samtidigt som du trivs med att vara den sammanhållande länken i projekt där du lyckas nå fram till andra. Vi lägger stor vikt vid ditt driv och din förmåga att ta egna initiativ och kan se och kommunicera affärsnyttan med hållbarhetsarbete i projekten. Du ska tycka om att utveckla andra.

 

Då tjänsten innebär många interna och externa kontakter är det viktigt att du har lätt för att uttrycka dig både muntligt och skriftligt.

 

Du kommer att arbeta som miljöspecialist i projekt med det övergripande ansvaret för uppfyllnad av kontraktskrav och vara Skanskas representant mot kunden för dessa. Vi har idag projekt mot Trafikverket, Stockholm stad och förvaltning för utbyggnad av tunnelbanan FUT.

 

Vi har ett spännande projekt som väntar på dig!

 

Vi är nyfikna att höra mer om dina erfarenheter!

Ansök genom att skicka in ditt CV och personliga brev senast den 31 augusti. Vi genomför löpande urval och intervjuer, så vänta inte med att söka. Vid frågor angående tjänsten kontakta distriktschef Johan Dahlberg: 010 – 448 16 73.

 

Vi ser fram emot din ansökan!

Våra medarbetare är vår främsta styrka och det är viktigt att du känner dig trygg hos oss. Vi vill att du ska trivas på jobbet och ha kul med dina kollegor. Vi lovar dig som medarbetare en ständig kompetensutveckling och tillhandahåller en rad internutbildningar, befattningsspecifika program och internationella utvecklingsmöjligheter. För oss är hälsa och säkerhet extra viktigt och det ligger även som grund för våra förmåner till dig som anställd på Skanska.

 

 

 

 Ansök nu

Sista ansökningsdag : 31 augusti . Arbetsort : Stockholm . Publicerat : 7 juli

Kategorier : Bygg & Anläggning Miljö & Naturbruk


Senaste jobben från Skanska

Alla jobb hos Skanska

Liknande jobb Miljöspecialist till Väg och anläggning Stora projekt – Stockholm