Skanska

Medarbetare Tillverkning Asfalt - Rockneby/Kalmar

Skanska Industrial Solutions erbjuder helhetslösningar inom asfalt, bergmaterial, betong, infraservice och rental. Vi är ett helägt dotterbolag inom Skanska Sverige AB.

Vi bedriver verksamhet inom asfalt och bergmaterial inom fyra nya regioner i norr, öst, syd och väst. Vi har täkter, krossar, terminaler och asfaltverk över hela landet där verksamheten fokuserar på hög grad av återvunnet material utan att göra avkall på kvaliteten. Våra läggarlag förser vägnätet med högklassiga beläggningar och våra losshållningsexperter bryter berg säkert och effektivt.


Till vår verksamhet inom asfalttillverkning i Rockneby söker vi nu

Noggrann och engagerad medarbetare 
Dina huvudsakliga uppgifter är:

 • Tillverka asfalt via ett datoriserat styrsystem
 • Planera och utföra dagliga leveranser
 • Kundkontakt med såväl interna som externa beställare 
 • Förekommande underhåll och reparationer

Vi tror på arbetsrotation för att bredda din och dina kollegors kompetens och för en mer varierad vardag. Arbetstiderna är varierande med skiftgång under högsäsong.

Det är viktigt att du ser till att de dagliga arbetsuppgifterna utförs på ett optimalt sätt med säkerhet, produktivitet och kvalitet i fokus.

Asfaltverket finns i Rockneby utanför Kalmar.

Du är en lagspelare som trivs i högt tempo!
Du som kommer trivas som maskinist hos oss är en lagspelare som förstår vikten av samarbete och kommunikation för att nå uppsatta mål och för att bidra till bra arbetsmiljö på verket. Du är ansvarsfull och noggrann i ditt arbete. Du har lätt för att se möjligheter och lösningar samt har ofta idéer om hur arbetet kan göras bättre, säkrare och mer effektivt. Högt tempo och förändring i produktionen är inget du räds.

Du har också:

 • Grundläggande datakunskap
 • Förarbevis för hjullastare
 • Reparationskunskap, t.ex. erfarenhet av svetsning
 • Körkort och egen bil.

Tidigare erfarenhet av asfaltstillverkning eller liknande tillverkning är meriterande.

Vi behöver din ansökan senast 3 augusti
Men vänta inte med att söka - vi arbetar löpande med rekryteringen.

Har du frågor kring tjänsten får du gärna kontakta projektchef Peter Hugosson på 010-448 67 39 eller produktionschef Mikael Rolfsson på 010-448 38 79 .

Välkommen till Skanska!

 

Additional Information

 • Location: Kalmar, Sweden
 • Schedule: Heltid
 • Employee Status: Tillsvidare

 

Statements

 • About Skanska: Skanska skapar hållbara lösningar inom bygg- och anläggning, infrastruktur, bostäder och kommersiella lokaler. Just nu driver vi tusentals projekt i Norden, Centraleuropa, UK och USA. Våra medarbetare bidrar till vår framgång och att vi idag är ett av världens största byggföretag. Vi är fler än 38 000 kunniga och passionerade medarbetare globalt, varav 9 000 finns i Sverige. Med utgångspunkt i våra starka värderingar utvecklar vi våra medarbetare och vår verksamhet. Välkommen att bygga ett bättre och grönare samhälle tillsammans med oss!

 

Ansök nu

 

 

Sista ansökningsdag : Om 12 timmar . Arbetsort : Kalmar . Publicerat : 6 juli

Kategorier : Teknik & Ingenjör Tillverkning & Produktion


Senaste jobben från Skanska

Alla jobb hos Skanska

Liknande jobb Medarbetare Tillverkning Asfalt - Rockneby/Kalmar