Skanska

Mättekniker Väg och anläggning - Västerås

Är du erfaren inom mätteknik och söker nya spännande projekt?

På Väg & Anläggning arbetar vi med olika projekt inom mark, energi och anläggning. Det inkluderar uppdrag för näringsliv, stat och kommun med fokus på bland annat broar, vägar, järnvägar, flygfält, vatten och avlopp, samt energi- och fjärrvärmeanläggningar.
Region Mellansverige ansvarar för Skanskas väg- och anläggningsarbeten fördelade i distrikten Östergötland, Bergslagen (Närke, Västmanland, Dalarna), Sörmland och Uppsala/Gävleborg. Regionen beräknas har 260 medarbetare.


Till distrikt Bergslagen söker vi nu en mättekniker till vår växande verksamhet i Västmanland.

Du söker nya utmaningar i spännande projekt

Vi söker dig som vill jobba med mätteknik på våra spännande anläggningsprojekt. Rollen innebär att du stöttar produktionen ute i projekt och jobbar nära våra produktionschefer. Som mättekniker arbetar du självständigt eller med kollegor i flera projekt parallellt, vilket innebär:


• Inmätning av befintliga förhållanden
• Utsättning för utförande av arbetet, samt granskning av ritningar och övriga bygghandlingar
• Volymberäkning och mängdreglering
• Ansvara för underhåll av mät- och datautrustning
• Arbeta med maskinstyrning, GPS och traditionell utsättning

 

Du är noggrann och kvalitetsmedveten

Du som söker har relevant utbildning eller motsvarande arbetslivserfarenhet. Att du har erfarenhet och är självgående inom mätteknik är av stor vikt. Du arbetar noggrant, strukturerat och kvalitetsmedvetet. Eftersom du kommer att vara delaktig i flera projekt samtidigt är det viktigt att du noggrant planerar ditt arbete, samt är ansvarstagande och flexibel i din yrkesroll. Vidare har du god samarbetsförmåga och ett positivt förhållningssätt.

Resor förekommer då du i din roll kommer att stötta flera projekt, och körkort är därför också ett krav.

Är du vår nästa medarbetare?

Skicka in din ansökan idag eller senast 2020-04-10 genom att registrera ditt CV och personligt brev via länken nedan. Om du har några frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta Projektchef Mikael Tjärnström på 010-448 61 87 eller Regionadministratör Emelie Landström 010-449 25 31

Välkommen med din ansökan!

Additional Information

  • Location: Västmanland, Sweden
  • Schedule: Heltid
  • Employee Status: Tillsvidare

Statements

  • About Skanska: Skanska skapar hållbara lösningar inom bygg- och anläggning, infrastruktur, bostäder och kommersiella lokaler. Just nu driver vi tusentals projekt i Norden, Centraleuropa, UK och USA. Våra medarbetare bidrar till vår framgång och att vi idag är ett av världens största byggföretag. Vi är fler än 38 000 kunniga och passionerade medarbetare globalt, varav 9 000 finns i Sverige. Med utgångspunkt i våra starka värderingar utvecklar vi våra medarbetare och vår verksamhet. Välkommen att bygga ett bättre och grönare samhälle tillsammans med oss!

 

Ansök nu 

 

 

Sista ansökningsdag : 10 april . Arbetsort : Västmanland . Publicerat : 11 mars

Kategorier : Bygg & Anläggning Teknik & Ingenjör


Senaste jobben från Skanska

Alla jobb hos Skanska

Liknande jobb Mättekniker Väg och anläggning - Västerås