Skanska

Mättekniker Väg och anläggning – Skellefteå

Inom Väg och Anläggning bedrivs olika mark-, energi-, och anläggningsprojekt åt näringsliv, stat och kommun. Vi arbetar med en rad spännande projekt och söker nu en noggrann och erfaren mättekniker.

 

Skanska Väg och Anläggning har som ambition att vara vägledande och en förebild inom branschen vad gäller grönt byggande och säkerhet. Vi lägger stor vikt vid att utveckla våra medarbetare för att på så sätt förbättra vår lönsamhet.

 

Som medarbetare hos oss får du vara med och bidra till ett bättre och mer hållbart samhälle samtidigt som du får möjlighet att bredda din yrkeskompetens. Är du en noggrann och strukturerad mättekniker med erfarenhet inom väg och anläggningsprojekt? Då kan det vara dig vi letar efter!

 

Vårt fokus ligger på hållbarhet, säkerhet och grönt byggande, där vi är världsledande! Den främsta tillgången hos oss är våra kompetenta medarbetare. Om du börjar hos oss kommer vi att erbjuda dig ett varierat och stimulerande arbete i en positiv miljö med goda möjligheter till utveckling. Vi jobbar som ett team och oavsett vilken roll vi har så delar vi ett gemensamt mål; att överlämna en produkt som gör oss och våra kunder stolta och nöjda. Vi söker dig som vill vara med och skapa en spännande framtid tillsammans med oss!

 

 

Att jobba som mättekniker

Som mättekniker arbetar du självständigt eller med kollegor i flera projekt parallellt, vilket innebär:

 

• Inmätning av befintliga förhållanden

• Utsättning för utförande av arbetet, samt granskande av ritningar och övriga bygghandlingar

• Skapa relationshandlingar, samt ansvarar för underhåll av mät-/datautrustning

• Vara ett stöd till produktionschefen i regleringsfrågor

• Arbeta med maskinstyrning, GPS och traditionell utsättning

 

 

Den vi söker

Vi söker dig som har en teknisk eftergymnasial utbildning kompletterad med en mätteknisk fortbildning eller motsvarande. Har du erfarenhet som mättekniker inom väg- och anläggningsprojekt är det meriterande.

 

Du är noggrann och arbetar strukturerat och kvalitetsmedvetet. Vi ser att du har god samarbetsförmåga och ett nyfiket och positivt förhållningssätt. Vi vill ligga i framkant inom mätteknik, därför ser vi gärna att du har ett intresse av att driva mättekniken framåt, ser förbättringsområden och har en god problemlösningsförmåga.

 

B-körkort är ett krav.

 

 

Intresserad?

Ansök redan idag genom att skicka in din ansökan med CV och personligt brev via länken nedan. Vi arbetar med löpande urval så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt, dock senast 2022-05-31.

 

Om du har några frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta mätchef Göran Lindström på telefon 010-449 19 35 eller distriktschef Sören Gustafsson på telefon 010-448 80 75.

 

Vi ser fram emot din ansökan!

 

Våra medarbetare är vår främsta styrka och det är viktigt att du känner dig trygg hos oss. Vi vill att du ska trivas på jobbet och ha kul med dina kollegor. Vi lovar dig som medarbetare en ständig kompetensutveckling och tillhandahåller en rad internutbildningar, befattningsspecifika program och internationella utvecklingsmöjligheter. För oss är hälsa och säkerhet extra viktigt och det ligger även som grund för våra förmåner till dig som anställd på Skanska.

 

 

Om företaget

Skanska använder sin kunskap och förmåga att blicka framåt till att forma hur människor lever, arbetar och möts. Vi har funnits i mer än 135 år och är ett av världens största projektutvecklings- och byggföretag med en omsättning på 148 miljarder kronor under 2021. Skanska är verksamma på utvalda marknader i Norden, Europa och USA. Tillsammans med våra kunder och en samlad expertis hos 30 000 medarbetare skapar vi innovativa, hållbara lösningar som främjar hälsa och välbefinnande bortom vår livstid.

 

 

 

Ansök nu 

 

 

 

Sista ansökningsdag : 31 maj . Arbetsort : Skellefteå . Publicerat : 11 maj

Kategorier : Bygg & Anläggning Teknik & Ingenjör


Senaste jobben från Skanska

Alla jobb hos Skanska

Liknande jobb Mättekniker Väg och anläggning – Skellefteå