Skanska

Mättekniker - Umeå / Skellefteå

Inom Väg och Anläggning bedrivs olika mark-, energi-, och anläggningsprojekt åt näringsliv, stat och kommun. Vi arbetar med en rad spännande projekt och söker nu Mättekniker till ett distrikt som präglas av engagemang samt hög medarbetartrivsel.

Skanska Väg och Anläggning har som ambition att vara vägledande och en förebild inom branschen vad gäller grönt byggande och säkerhet. Vi lägger stor vikt vid att utveckla våra medarbetare för att på så sätt förbättra vår lönsamhet.
Placeringsort är Umeå eller Skellefteå.


Du är involverad i alla skeden i projekt 

Som mättekniker kommer du att vara en viktig del i projektorganisationen och vara involverad i alla skeden i projektet. Du arbetar självständigt men även tillsammans med kollegor i olika projekt. Dina arbetsuppgifter kommer bl a att bestå av: 

• Inmätning av befintliga förhållanden 
• Utsättning för utförande av arbetet, samt granskning av ritningar och övriga bygghandlingar 
• Volymberäkning och mängdreglering 
• Projektering 
• Underhåll av mät- och datautrustning 
• Säkerställa att krav på arbetsmiljö och kvalitet uppfylls 
• Vara ett stöd till produktionschefen 
• Arbeta med maskinstyrning, GPS

Noggrannhet och kvalitet ligger i ditt DNA 

Är du noggrann, kvalitetsmedveten och har lätt för att samarbeta? Vidare har du ett positivt förhållningssätt och har förståelse för, och är mån om produktionens framdrift. Du är ansvarstagande och har god problemlösningsförmåga. 
Du bör ha en teknisk utbildning och/eller minst 4 års erfarenhet av mätteknik inom väg- och anläggningsverksamhet. körkort är ett krav eftersom resor förekommer i tjänsten. 

Sök redan idag 

Eller senast den 31 januari 2019 genom att registrera ditt CV och personligt brev via länken nedan. Om du har några frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta Sören Gustafsson, distriktschef: 010-448 80 75.

Välkommen till Skanska! 

Skanska skapar hållbara lösningar inom bygg- och anläggning, infrastruktur, bostäder och kommersiella lokaler. Just nu driver vi tusentals projekt i Norden, Centraleuropa, UK och USA. Våra medarbetare bidrar till vår framgång och att vi idag är ett av världens största byggföretag. Vi är fler än 43 000 kunniga och passionerade medarbetare globalt, varav 9 000 finns i Sverige. Med utgångspunkt i våra starka värderingar utvecklar vi våra medarbetare och vår verksamhet. Välkommen att bygga ett bättre och grönare samhälle tillsammans med oss!

 Ansök nu

 

Sista ansökningsdag : 31 januari . Arbetsort : Umeå . Publicerat : 8 januari

Kategorier : Teknik & Ingenjör


Senaste jobben från Skanska

Alla jobb hos Skanska

Liknande jobb Mättekniker - Umeå / Skellefteå