Skanska

Mättekniker Infrastruktur - Stockholm

Mättekniker Infrastruktur – Stockholm

Distrikt Infrastruktur Stockholm ingår i en region inom Skanska med verksamhet i hela Sverige. Distriktet består av en projektverksamhet med en geografisk spridning från Södertälje till Uppsala men med en koncentration i Stockholms närhet. Vi står inför en växande marknad och söker fler kollegor. Regionen driver väg-, järnvägs- och broprojekt, framförallt med Trafikverket som kund. Projekten är i regel stora med ordervärden över 100 mkr och betydelsefulla för vårt framtida samhälle. 

Vi söker mättekniker till våra väg- och broprojekt i Stockholm, Förbifart Stockholm Kungens Kurva och Trafikplats Vinsta. 

Du är bra på det du gör och söker nya utmaningar 

Du har en dokumenterad erfarenhet inom mätteknik i anläggningsprojekt och är trygg i din yrkesroll. Du söker nya utmaningar i form av större och mer utmanande projekt. Vi söker dig som vill utvecklas inom mätteknik på spännande anläggningsprojekt. 

Du driver arbetet proaktivt och med hög kvalitet 

Du arbetar noggrant, strukturerat och kvalitetsmedvetet. Vidare har du god samarbetsförmåga och ett nyfiket och positivt förhållningssätt. Vi vill ligga i framkant inom mätteknik. Därför ser vi gärna att du har ett intresse av att driva mättekniken framåt, ser förbättringsområden och har en god problemlösningsförmåga. Vi tror du har en teknisk eftergymnasial utbildning kompletterad med en mätteknisk fortbildning eller motsvarande. Vidare har du minst 5 års erfarenhet av mätteknik inom väg- och anläggningsprojekt 
Tillträde så snart som möjligt 

Ansök idag 

eller senast 2018-12-27 genom att registrera ditt CV och personligt brev via länken. Har du frågor? Kontakta Mätchef Pontus Holmberg 010-448 49 33 eller distriktschef Mats Alexandersson på 010-448 16 83.

Vi ser fram emot din ansökan!

Skanska utvecklar och bygger infrastruktur, bostäder, kommersiella lokaler och projekt i offentligprivat samverkan. Just nu med tusentals projekt i Norden, Centraleuropa, UK och USA. Vi är stolta över att vara ett av världens största byggföretag. Vår framgång bygger på starka värderingar och att vi ska vara ledande inom hållbarhet. Vårt lag består idag av 54 000 duktiga, kunniga och passionerade medarbetare, varav 11 500 i Sverige. Precis som allt annat vi gör, utvecklar vi laget hållbart och långsiktigt. Vi vill hela tiden bli bättre, vi behöver hela tiden bli fler. Är du bra på det du gör? Välkommen att bygga ett bättre samhälle tillsammans med oss. 

 Ansök nu

 

Sista ansökningsdag : 27 december . Arbetsort : Stockholm . Publicerat : 27 november

Kategorier : Teknik & Ingenjör


Senaste jobben från Skanska

Alla jobb hos Skanska

Liknande jobb Mättekniker Infrastruktur - Stockholm