Skanska

Mättekniker Infra/Stora Projekt - Örebro

Väg och Anläggning bedriver olika mark-, energi-, och anläggningsprojekt åt näringsliv, stat och kommun. Inom verksamhetsgrenen verkar Väg och Anläggning Norr, Väg och Anläggning Väst, Väg och Anläggning Syd, Väg och Anläggning Mellansverige och Väg och Anläggning Stockholm samt Grundläggning. Vi har nyligen omorganiserat hur vi bedriver våra stora anläggnings- och infraprojekt och bildat två nya regioner – en i Stockholm och en i väst.

 

Vi söker nu en Mättekniker till vår region i Stockholm med placering i Örebro.

 

Du är bra på det du gör och söker nya utmaningar 

 

Du har en dokumenterad erfarenhet inom mätteknik i anläggningsprojekt och är trygg i din yrkesroll. Du söker nya utmaningar i form av större och mer utmanande projekt. Vi söker dig som vill utvecklas inom mätteknik på spännande anläggningsprojekt. 

 

Du driver arbetet proaktivt och med hög kvalitet 

 

Du arbetar noggrant, strukturerat och kvalitetsmedvetet. Vidare har du god samarbetsförmåga och ett nyfiket och positivt förhållningssätt. Vi vill ligga i framkant inom mätteknik. Därför ser vi gärna att du har ett intresse av att driva mättekniken framåt, ser förbättringsområden och har en god problemlösningsförmåga. Vi tror du har en teknisk eftergymnasial utbildning kompletterad med en mätteknisk fortbildning eller motsvarande. Vidare har du minst 3 års erfarenhet av mätteknik inom väg- och anläggningsprojekt 

 

Tillträde så snart som möjligt 

 

Ansök idag 

 

eller senast 24 mars genom att registrera ditt CV och personligt brev via länken. Om du har några frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Magnus Persson, tf. distriktschef på 010-448 82 46 alt. Dominique Bjöör, HR partner på 010-449 04 33.

 

Vi ser fram emot din ansökan!

 

 

 

Ansök nu 

 

 

Sista ansökningsdag : 24 mars . Arbetsort : Örebro . Publicerat : 4 mars

Kategorier : Bygg & Anläggning Teknik & Ingenjör


Senaste jobben från Skanska

Alla jobb hos Skanska

Liknande jobb Mättekniker Infra/Stora Projekt - Örebro