Skanska

Mätchef Väg- och Anläggning – Umeå

Vill du ingå i ett vinnande lag och staka ut riktningen i våra nyvunna projekt? 

På Väg och Anläggning Distrikt Västerbotten bedrivs olika mark-, energi-, och anläggningsprojekt åt näringsliv, stat och kommun som alla är betydelsefulla för vårt framtida samhälle.

Som Mätchef får du utveckla ett framgångsrikt lag av erfarna mättekniker

 

Det finns en stark känsla av engagemang och laganda i vår grupp, något som bidrar mycket till vår framgång.
 

Du har ett nära samarbete med produktionen. Du får även en nyckelroll i att samordna och vidareutveckla gemensamma arbetssätt inom mätverksamheten. Utöver det tar du ansvar för distriktets instrument- och maskinstyrningskostnader samt att du stöttar i anbudsarbetet.

 

Din roll innebär att du leder och strukturerar arbetet för våra mättekniker. Du är involverad i alla skeden i projektet och fördelar tiden mellan kontoret och ute på arbetsplatserna. Du tolkar bland annat bygghandlingar och tar fram utsättningsdata. Du hanterar inmätningsdata och mängdreglering. Du är ett stöd i regleringsfrågor och tar beslut om mätmetoder. Du är med och planerar framdrift i produktionen. Under projektets gång hanterar du förändringar och tar fram nya anläggningsmodeller.

 

En målinriktad ledare som ser till att teamet ligger i framkant inom mätteknik

 

Som ledare för teamet behöver du ha förmåga att entusiasmera och stimulera dina medarbetare till goda arbetsprestationer. Du har lätt för att skapa delaktighet och motivation för att nå teamets mål. Samtidigt är det viktigt att du har lätt för att skapa goda relationer och är en bra kommunikatör för att ta vara på kontakter och nätverk internt och externt.

 

Vi vill att du har en teknisk utbildning och ser att du idag har rollen som Mätchef alternativt har du gedigen erfarenhet (minst 7 år) som mättekniker inom väg- och anläggningsverksamhet. Du skall ha goda kunskaper inom AMA Anläggning och MER. Du är van att hantera mätinstrument och maskinstyrning med totalstation/GPS. Som person ser vi att du är noggrann och en driven entreprenör. Du har god förmåga att sätta mål och följa upp dessa. Du agerar affärsmässigt mot våra kunder och leverantörer.

Placering: Umeå.

 

Ansök redan idag 

Eller senast den 13 mars genom att registrera din ansökan via länken ”Sök jobb”. Vi rekryterar löpande. Om du har några frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta Sören Gustafsson, distriktschef: 010-448 80 75.

 

 

Additional Information

• Location: Umeå, Västerbotten, Sweden

• Schedule: Heltid

• Employee Status: Tillsvidare

 

Statements

• About Skanska: Skanska skapar hållbara lösningar inom bygg- och anläggning, infrastruktur, bostäder och kommersiella lokaler. Just nu driver vi tusentals projekt i Norden, Centraleuropa, UK och USA. Våra medarbetare bidrar till vår framgång och att vi idag är ett av världens största byggföretag. Vi är fler än 38 000 kunniga och passionerade medarbetare globalt, varav 9 000 finns i Sverige. Med utgångspunkt i våra starka värderingar utvecklar vi våra medarbetare och vår verksamhet. Välkommen att bygga ett bättre och grönare samhälle tillsammans med oss!

 

 

Ansök nu 

 

 

Sista ansökningsdag : 13 mars . Arbetsort : Umeå . Publicerat : 9 februari

Kategorier : Bygg & Anläggning Chef & Ledning Teknik & Ingenjör


Senaste jobben från Skanska

Alla jobb hos Skanska

Liknande jobb Mätchef Väg- och Anläggning – Umeå