Skanska

Maskinoperatörer till Skanska Grundläggning - Bollebygd

Vi på grundläggning arbetar med grunden för allt byggande. Vi utvecklar och hjälper våra kunder med bl.a pålning, stödkonstruktioner, grund- och jordförstärkning samt spännarmering.

 

Skanskas grundläggningsverksamhet söker maskinoperatörer till pålfabriken i Bollebygd.

 

I Skanskas fabrik i Bollebygd tillverkas det betongpålar till grundläggningsprojekt. I anläggningen så har vi även en egen svetsmekanisk verkstad som är specialiserad på att tillverka betongpålebeslag. Vi behöver fylla på med fler engagerade medarbetare till dessa enheter. 

 

Fabriken har en fin uppdaterad maskinpark som erbjuder en god arbetsmiljö. I beslagsavdelningen, som är en svetsmekanisk verkstad, arbetar vi med automatiserad tillverkning med både svets och plockrobotar av märket ABB. I betongavdelningen arbetar du huvudsakligen med att förbereda gjutformar med beslag och armering och är sedan delaktig i gjutprocessen samt lossning. Armeringen svetsas till färdiga armeringskassar i en helautomatisk svets och under gjutningen sköter du en automatisk gjutportal som fördelar betongen i formarna.

 

I fabriken kommer du att få 18 engagerade kollegor. Utefter dina erfarenheter och önskemål kommer du att i huvudsak vara knuten till antingen beslags- eller pålavdelningen men vi ser oss som en enhet och hjälper varandra när behov finns.

 

Vi söker dig som har erfarenhet av att arbeta som maskinoperatör. Vi ser det även som positivt om du har en generell erfarenhet av att arbeta i fabrik och gärna innehar truck/traversförarkort. Du ska vara noggrann, ansvarstagande och ha god förmåga att arbeta i lag där du gör ditt bästa för att bidra till lagets framgång. Vi värdesätter de personliga egenskaperna högt.

 

Sista ansökningsdag är den 17 september.

 

Placeringsort: Bollebygd

 

Har du frågor om tjänsten går det bra att kontakta:
Emil Binett, 010-448 03 37
Karin Scarlini, 010-448 25 76

 

Skanska skapar hållbara lösningar inom bygg- och anläggning, infrastruktur, bostäder och kommersiella lokaler. Just nu driver vi tusentals projekt i Norden, Centraleuropa, UK och USA. Våra medarbetare bidrar till vår framgång och att vi idag är ett av världens största byggföretag. Vi är fler än 43 000 kunniga och passionerade medarbetare globalt, varav 9 000 finns i Sverige. Med utgångspunkt i våra starka värderingar utvecklar vi våra medarbetare och vår verksamhet. Välkommen att bygga ett bättre och grönare samhälle tillsammans med oss!

 

Additional Information

  • Location: Borås, Västra Götaland, Sweden
  • Additional Locations: Göteborg, Västra Götaland, Sweden
  • Schedule: Heltid
  • Employee Status: Tillsvidare

Statements

  • About Skanska: Skanska skapar hållbara lösningar inom bygg- och anläggning, infrastruktur, bostäder och kommersiella lokaler. Just nu driver vi tusentals projekt i Norden, Centraleuropa, UK och USA. Våra medarbetare bidrar till vår framgång och att vi idag är ett av världens största byggföretag. Vi är fler än 43 000 kunniga och passionerade medarbetare globalt, varav 9 000 finns i Sverige. Med utgångspunkt i våra starka värderingar utvecklar vi våra medarbetare och vår verksamhet. Välkommen att bygga ett bättre och grönare samhälle tillsammans med oss!

 

 

Ansök nu 

 

 

Sista ansökningsdag : Om 20 timmar . Arbetsort : Borås . Publicerat : 20 augusti

Kategorier : Bygg & Anläggning Tillverkning & Produktion


Senaste jobben från Skanska

Alla jobb hos Skanska

Liknande jobb Maskinoperatörer till Skanska Grundläggning - Bollebygd