Skanska

Maskinkonstruktör Skanska Teknik - Göteborg

Skanska tar sig gärna an stora och tekniskt avancerade byggprojekt där det i många fall är nödvändigt att utveckla nya metoder och hjälpmedel för att bygga säkert och effektivt. Maskinteknik, som är en del av Skanska Teknik, bistår Skanskas alla avdelningar med specialanpassade mekaniklösningar. Allt från större svetsade stålkonstruktioner som ramper eller plattformar, till specialfordon.

 

Maskinteknik är ofta med hela vägen från idé till färdig produkt vilket omfattar konstruktion, ritningar, beräkningar, inköp & upphandlingar, montageledning, CE-märkning, besiktningar etc. Vi bedriver även utvecklingsprojekt för nya tekniska lösningar och metoder som säkerställer att Skanska behåller en ledande ställning inom branschen.


Vi behöver bli fler maskinkonstruktörer! 


Dina arbetsuppgifter kommer främst att bestå av konstruktion och utveckling av mekanik med hjälp av 3D-CAD (Inventor), men även hållfasthetsberäkningar, CE-märkning, teknisk dokumentation m.m. kan bli aktuellt beroende på fallenhet och intresse.

 

Här får du chansen att arbeta med både stora och små projekt i nära samarbete med beställaren. Ett exempel är att vi nu inom kort monterar luckorna till Slussen som vi har utvecklat. Senaste gången de byttes var för hundra år sedan så detta är vi stolta över att få genomföra. Det finns stora möjligheter att rikta arbetsuppgifterna så att du får göra det just du är bra på och succesivt växa in i en roll med ökat ansvar. 


Vi tror att du är högskoleingenjör inom Maskin eller har en Yh-utbildning inom CAD

Du är nyutexaminerad eller har jobbat några år inom mekanikkonstruktion (CAD-projektering). Som person är du strukturerad, engagerad, driven och har ett genuint tekniskt intresse. Vi tror att du med din analytiska sida genomför dina arbetsuppgifter på ett noggrant och systematiskt sätt, och är mån om att hålla en hög kvalité på resultatet. Du trivs med att samarbeta i mindre team som tillsammans skapar en fungerande helhet.


Ansök idag – vi rekryterar löpande


Skicka din ansökan med CV och personligt brev via länken nedan. För att garantera en säker och rättvis rekryteringsprocess tar vi inte emot ansökningar via e-mail eller post. Har du frågor om tjänsten? Kontakta Pertti Johansson, 010- 448 43 95 eller Martin Blohm, 010-449 11 22. Ansök idag eller senast 2019-03-31.
Välkommen till Skanska!


Skanska skapar hållbara lösningar inom bygg- och anläggning, infrastruktur, bostäder och kommersiella lokaler. Just nu driver vi tusentals projekt i Norden, Centraleuropa, UK och USA. Våra medarbetare bidrar till vår framgång och att vi idag är ett av världens största byggföretag. Vi är fler än 43 000 kunniga och passionerade medarbetare globalt, varav 9 000 finns i Sverige. Med utgångspunkt i våra starka värderingar utvecklar vi våra medarbetare och vår verksamhet. Välkommen att bygga ett bättre och grönare samhälle tillsammans med oss!

 

 

 

Ansök nu 

 

 

Sista ansökningsdag : 31 mars . Arbetsort : Göteborg . Publicerat : 27 februari

Kategorier : Bygg & Anläggning Teknik & Ingenjör


Senaste jobben från Skanska

Alla jobb hos Skanska

Liknande jobb Maskinkonstruktör Skanska Teknik - Göteborg