Skanska

Maskinist Grundläggning -Stockholm

Vi på Grundläggning är en specialenhet inom verksamhetsgren Väg och Anläggning och är Skanskas experter på komplicerade och komplexa grundläggningsprojekt. Genom åren har vi lagt grunder till allt från kilometerlånga broar som binder ihop nationer, till moderna hus där människor kan leva gott. Vi har byggt hamnar där fartyg kan lossa sin last och stabiliserat kajer så att nya stadsdelar kan växa fram.

 

 

Gillar du stora maskiner och komplicerade projekt?

Vi har en stor maskinpark bestående av pålkranar, borriggar, spontmaskiner och hjälpgrävare. Vi investerar löpande i nya maskiner för att möta nya tekniker och komplicerade projekt.

 

Grundläggning Nord har sin geografiska utgångspunkt i Stockholm men arbetar i en geografi som sträcker sig från Östergötland och norröver. Arbete på traktamente är förekommande och lämplig bostadsort är inom distriktets gränser.

 

 

Är du rätt person för uppdraget?

Hos oss är teamwork, säkra arbetssätt, maskinkunnighet och ett intresse för geotekniska frågor viktiga. Just nu söker vi dig med något eller några års erfarenhet av att köra maskiner inom verksamhetsområdet grundläggning. Vi ser även att du med ett grävmaskinskort och en vilja att utvecklas inom nya maskinslag kan vara av intresse för oss. Vi lägger stor vikt på dina personliga egenskaper, engagemang, maskinkunnande och din vilja att lära.

 

 

Hos oss får du:

• Härliga kollegor och driven laganda

• Arbetsplatser med stort säkerhetsfokus

• Arbeta med och kring stora maskiner

• Bli en del av komplexa grundläggningsprojekt

• Arbeta i en stor geografi

 

Ansök redan idag men senast den 30:e November. Urval kommer att ske löpande.

 

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Distriktschef Erik Torstensson 010-448 01 31.

 

Välkommen till Skanska!

 

 

Om företaget

Skanska skapar hållbara lösningar inom bygg- och anläggning, infrastruktur, bostäder och kommersiella lokaler. Just nu driver vi tusentals projekt i Norden, Centraleuropa, UK och USA. Våra medarbetare bidrar till vår framgång och att vi idag är ett av världens största byggföretag. Vi är fler än 38 000 kunniga och passionerade medarbetare globalt, varav 9 000 finns i Sverige. Med utgångspunkt i våra starka värderingar utvecklar vi våra medarbetare och vår verksamhet. Välkommen att bygga ett bättre och grönare samhälle tillsammans med oss!

 

 

Ansök nu 

 

 

Sista ansökningsdag : 30 november . Arbetsort : Stockholm . Publicerat : 14 oktober

Kategorier : Bygg & Anläggning


Senaste jobben från Skanska

Alla jobb hos Skanska

Liknande jobb Maskinist Grundläggning -Stockholm