Skanska

Maskiningenjör, inriktning CE och konstruktion, till Skanska Teknik - Göteborg

Skanska tar sig gärna an stora och tekniskt avancerade byggprojekt där det i många fall är nödvändigt att utveckla nya metoder och hjälpmedel för att bygga säkert och effektivt. Maskinteknik, som är en del av Skanska Teknik, bistår Skanskas alla avdelningar med specialanpassade mekaniklösningar. Allt från större svetsade stålkonstruktioner som ramper eller plattformar, till specialfordon.

 

Maskinteknik är ofta med hela vägen från idé till färdig produkt vilket omfattar konstruktion, ritningar, beräkningar, inköp & upphandlingar, montageledning, CE-märkning och besiktningar. Vi bedriver även utvecklingsprojekt för nya tekniska lösningar och metoder som säkerställer att Skanska behåller en ledande ställning inom branschen.

 

 

Vi söker nu en Maskiningenjör, inriktning CE och konstruktion till Göteborg

Gillar du maskiner och mekanik? Tycker du att det är viktigt med säkerhet?

 

Skanska Tekniks Maskingrupp konstruerar både stora och små maskiner till Skanskas byggen och anläggningar, och vi behöver nu förstärkning vad gäller att CE-märka dessa mot Maskindirektivet.

 

Förutom egenkonstruerade maskiner stöttar vi även Skanskas verksamheter vid ombyggnationer och inköp av maskinutrustning. Tjänsten innebär många kontakter med härliga kollegor i olika roller och verksamheter över hela Sverige, så resor inom landet förekommer regelbundet.

 

Körkort är ett krav för denna tjänst.

 

 

Vem söker vi?

Vi tror att du har en viss erfarenhet av maskinkonstruktion och CE-märkning. Du har en högskoleexamen eller annan eftergymnasial utbildning med maskininriktning. Erfarenhet av 3D CAD Inventor är meriterande.

 

För att lyckas i rollen tror vi att du också har intresse och förståelse för maskinkonstruktion, det är här man kan bygga in personsäkerheten från början, och du kan också hjälpa våra verksamheter att hitta bra lösningar för att eliminera maskinrelaterade risker.

 

Vi tror att du genomför dina arbetsuppgifter på ett noggrant och systematiskt sätt, och är mån om att hålla en hög kvalité på resultatet. Vidare kommunicerar du bra på både svenska och engelska.

 

Du trivs med att samarbeta i mindre team som tillsammans skapar en fungerande helhet. Som person är du förtroendeingivande och har lätt att samarbeta med andra i olika roller och situationer.

 

Skanska har många karriärvägar och det finns stora möjligheter att utvecklas i olika riktningar som t.ex. specialist eller ledare.

 

 

Ansök idag

Skicka in din ansökan med CV och personligt brev via länken nedan. Vi arbetar med löpande urval så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt, dock senast den 2021-10-25. Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Pertti Johansson, 010- 448 43 95.

 

Vi ser fram emot din ansökan!

 

 

Om företaget

Skanska skapar hållbara lösningar inom bygg- och anläggning, infrastruktur, bostäder och kommersiella lokaler. Just nu driver vi tusentals projekt i Norden, Centraleuropa, UK och USA. Våra medarbetare bidrar till vår framgång och att vi idag är ett av världens största byggföretag. Vi är fler än 38 000 kunniga och passionerade medarbetare globalt, varav 9 000 finns i Sverige. Med utgångspunkt i våra starka värderingar utvecklar vi våra medarbetare och vår verksamhet. Välkommen att bygga ett bättre och grönare samhälle tillsammans med oss!

 

 

Ansök nu 

 

 

Sista ansökningsdag : 25 oktober . Arbetsort : Göteborg . Publicerat : 17 september

Kategorier : Bygg & Anläggning Teknik & Ingenjör


Senaste jobben från Skanska

Alla jobb hos Skanska

Liknande jobb Maskiningenjör, inriktning CE och konstruktion, till Skanska Teknik - Göteborg