Skanska

Maskinförare Tillverkning - Gävle

Skanska Industrial Solutions erbjuder helhetslösningar inom asfalt, bergmaterial, betong, infraservice och rental. Vi är ett helägt dotterbolag inom Skanska Sverige AB.

 

Vår verksamhet inom asfalt och bergmaterial levererar olika bergprodukter samt tillverkar och lägger asfalt. Vi tar också emot, bearbetar och återanvänder schaktmassor och asfalt en av Sveriges största aktörer inom losshållning.

 

Till vår verksamhet i Gävle söker vi nu

 

Kommunikativ och lösningsorienterad maskinförare

 

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer att i första hand vara att arbeta med mottagande av rena samt förorenade schaktmassor, lasta sorteringsverk, provtagning av inkomna massor, administrera utleveranser samt liknande uppgifter.

 

I dina arbetsuppgifter ingår också att:

• Genomföra reparationsarbeten av krossanläggning och maskiner vid både haveri och planerad service

• Regelbundet kontrollera av materialets kvalitet

• Upprätthålla bra kontakt med produktionsledning, kollegor på asfaltverket samt underentreprenörer och kunder.

 

Du kommer tillhöra ett litet arbetslag där det finns stora möjligheter till utveckling och flexibilitet.

 

 

Du är utåtriktad, lösningsorienterad och ansvarstagande!

Du som passar in hos oss är engagerad och social person som har lätt för att kommunicera med andra. Du är ansvarsfull och noggrann i ditt arbete och det är naturligt för dig att alltid vilja hitta de bästa lösningarna.

 

Att arbeta självständigt är något du trivs med och är van vid, men du har också en flexibilitet som gör det lätt för dig att samarbeta med andra och du tycker om att vara en del av ett sammanhang.

 

Det är ett krav att du har B-körkort och förarbevis för hjullastare.

 

Det är dessutom meriterande/önskvärt om du har:

• Yrkesbevis

• Erfarenhet från kross och/eller asfaltsverksamhet

• C-körkort.

 

 

Ansök senast 28 november eller varför inte redan i dag!

Vänta inte med att söka - vi arbetar löpande med ansökningarna! Du söker genom att bifoga ditt CV och ett personligt brev.

 

Om du har några frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta rekryterande chef Robert Gunnarsson på 072-379 88 03.

 

Välkommen till Skanska!

 

Våra medarbetare är vår främsta styrka och det är viktigt att du känner dig trygg hos oss. Vi vill att du ska trivas på jobbet och ha kul med dina kollegor. Vi lovar dig som medarbetare en ständig kompetensutveckling och tillhandahåller en rad internutbildningar, befattningsspecifika program och internationella utvecklingsmöjligheter. För oss är hälsa och säkerhet extra viktigt och det ligger även som grund för våra förmåner till dig som anställd på Skanska.

 

 

Om företaget

Skanska skapar hållbara lösningar inom bygg- och anläggning, infrastruktur, bostäder och kommersiella lokaler. Just nu driver vi tusentals projekt i Norden, Centraleuropa, UK och USA. Våra medarbetare bidrar till vår framgång och att vi idag är ett av världens största byggföretag. Vi är fler än 38 000 kunniga och passionerade medarbetare globalt, varav 9 000 finns i Sverige. Med utgångspunkt i våra starka värderingar utvecklar vi våra medarbetare och vår verksamhet. Välkommen att bygga ett bättre och grönare samhälle tillsammans med oss!

 

 

 

Ansök nu 

 

 

 

Sista ansökningsdag : Igår . Arbetsort : Gävle . Publicerat : 10 november

Kategorier : Bygg & Anläggning Tillverkning & Produktion Transport & Logistik


Senaste jobben från Skanska

Alla jobb hos Skanska

Liknande jobb Maskinförare Tillverkning - Gävle