Skanska

Maskinförare till Schakt & Transport Syd Skåne – Småland

Schakt & Transport, Region Special söker maskinförare som är vana att ta sig an utmanande anläggningsprojekt!

 

Det händer mycket i Södra Sverige och vi söker dig som vill vara med och utveckla framtidens byggande! Vårt fokus ligger på säkerhet och grönt byggande, där vi är världsledande! Den främsta tillgången hos oss är våra kompetenta medarbetare. Om du börjar hos oss kommer vi att erbjuda dig ett varierat och stimulerande arbete med bra kamratskap och goda möjligheter till utveckling!

 

Maskinförare är en nyckelkompetens i våra projekt, därför har vi satsat på Schakt & Transport som skall säkerställa att vi har de rätta maskinisterna för alla våra spännande projekt inom Väg och Anläggning i Södra Sverige. I den satsningen utgår vi från våra egna maskiner men samarbetar med utvalda maskinentreprenörer för att tillgodose Skanskas behov. Vi tror på kontinuitet i våra projekt där du som maskinist är en självklar och betydelsefull aktör.

 

Vi söker dig som är professionell maskinförare i Södra Sverige. Vi vill att du har en vilja och driv att arbeta med den senaste tekniken. Du gillar att prova och utvärdera ny teknik i vårt driv att utvecklas. Du ska ha ett högt säkerhetstänk och vara duktig på att lösa problem genom att ha erfarenhet av ett flertal olika metodval. Du är en viktig kugge i arbetet att skapa framgångsrika projekt och nöjda kunder.

 

I våra projekt arbetar vi med stora maskiner och riskfyllda moment därför är det viktigt att du som individ är säkerhetsmedveten och känner ett ansvar för både dig själv och dina kollegor. Vi värderar säkerhet, god arbetsmiljö samt ordning och reda på våra arbetsplatser.

 

 

Att arbeta effektivt och metodiskt är en självklarhet för dig

Som person är du driven, självgående och mån om goda relationer med kollegor, kunder och leverantörer. Du är noggrann, ansvarsfull och lösningsorienterad i ditt arbete. Mobilitet är en självklarhet för dig då vi är verksamma över en stor geografi.

 

För att lyckas med rollen ser vi att du har yrkesbevis eller en ordnad förarbok. Vi ser gärna att du har en avslutad gymnasieutbildning med inriktning mot maskin/fordon alternativt bygg och anläggning.

 

Vi vill vara en långsiktig arbetsgivare som skapar trygghet. Därför erbjuder vi utöver en marknadsmässig lön, friskvårdsbidrag, aktiesparprogram, regelbundna hälsoundersökningar och andra förmånliga erbjudande via vår personalportal.

 

 

Sök idag!

Eller senast den 27 Oktober genom att registrera ditt CV och personligt brev via länken nedan.

Välkommen till Skanska!

 

Våra medarbetare är vår främsta styrka och det är viktigt att du känner dig trygg hos oss. Vi vill att du ska trivas på jobbet och ha kul med dina kollegor. Vi lovar dig som medarbetare en ständig kompetensutveckling och tillhandahåller en rad internutbildningar, befattningsspecifika program och internationella utvecklingsmöjligheter. För oss är hälsa och säkerhet extra viktigt och det ligger även som grund för våra förmåner till dig som anställd på Skanska.

 

 

Om företaget

Skanska skapar hållbara lösningar inom bygg- och anläggning, infrastruktur, bostäder och kommersiella lokaler. Just nu driver vi tusentals projekt i Norden, Centraleuropa, UK och USA. Våra medarbetare bidrar till vår framgång och att vi idag är ett av världens största byggföretag. Vi är fler än 38 000 kunniga och passionerade medarbetare globalt, varav 9 000 finns i Sverige. Med utgångspunkt i våra starka värderingar utvecklar vi våra medarbetare och vår verksamhet. Välkommen att bygga ett bättre och grönare samhälle tillsammans med oss!

 

 

Ansök nu 

 

 

Sista ansökningsdag : 27 oktober . Arbetsort : Malmö . Publicerat : 5 oktober

Kategorier : Bygg & Anläggning Teknik & Ingenjör


Senaste jobben från Skanska

Alla jobb hos Skanska

Liknande jobb Maskinförare till Schakt & Transport Syd Skåne – Småland