Skanska

Maskinförare - Skellefteå

Skanska Industrial Solutions erbjuder helhetslösningar inom asfalt, bergmaterial, betong, infraservice och rental. Vi är ett helägt dotterbolag inom Skanska Sverige AB.Vår verksamhet inom Infraservice utför i huvudsak drift och underhåll av Sveriges vägnät, men även bro- och belysningsunderhåll, trafikanordningar, yttre fastighetsskötsel samt mindre mark- och anläggningsarbeten.

 

Vill du sköta vår första biokolpanna i Skellefteå?

Vi har en modern kolpanna på bergtäkten utanför Skellefteå. Pannan är relativt ny och bränner träspill och fungerar ungefär som en modern kolmila. Vi söker nu dig som vill jobba med att sköta pannan. I arbetet ingår att köra hjullastare, fylla pannan och styra den med en dator. Biokolpannan tillverkar biokol av trärester, pannan är byggd i en 40 kubik container och man fyller stora korgar som körs fram med hjullastare.

 

På bergtäkten jobbar 10-15 medarbetare och produktionschefen.

 

Du värderar säkerhet och är självgående

För att trivas i rollen är du självständig, tar eget ansvar och har god kommunikativ förmåga. Säkerhet och arbetsmiljö ligger dig varmt om hjärtat. I uppdraget ingår kontakt med engelsktalande kund, du bör därför ha god engelska i tal och skrift.

 

Förarbevis för Hjullastare är ett krav i tjänsten.

Det är meriterande med C-körkort, förarbevis för grävmaskin och svetskunskaper.

 

Välkommen med din ansökan

Du ansöker med CV och om du vill ett personligt brev. Vi arbetar löpande med ansökningarna, sista ansökningsdag är 3 april. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Mikael Åhlund tel: 010- 449 10 03.

 

Våra medarbetare är vår främsta styrka och det är viktigt att du känner dig trygg hos oss. Vi vill att du ska trivas på jobbet och ha kul med dina kollegor. Vi lovar dig som medarbetare en ständig kompetensutveckling och tillhandahåller en rad internutbildningar, befattningsspecifika program och internationella utvecklingsmöjligheter. För oss är hälsa och säkerhet extra viktigt och det ligger även som grund för våra förmåner till dig som anställd på Skanska.

 

 

Ansök nu 

 

 

 

Sista ansökningsdag : 3 april . Arbetsort : Skellefteå . Publicerat : 14 mars

Kategorier : Bygg & Anläggning Teknik & Ingenjör


Senaste jobben från Skanska

Alla jobb hos Skanska

Liknande jobb Maskinförare - Skellefteå