Skanska

Marknadschef Skanska Bostadsutveckling - Stockholm, Göteborg eller Malmö

Skanska Bostadsutveckling skapar sunda, trygga och attraktiva hem som vi känner stolthet för. Vi bygger bostäder i noga utvalda lägen, på platser som ger en extra dimension åt livskvaliteten. Bostäderna är byggda med omsorg och en yrkesskicklighet som står på en solid grund av långsiktigt fokus på kvalitet och hållbarhet. Skanska Bostadsutveckling är en del av Skanska Sverige AB och utvecklar och bygger ca 1500 bostäder per år på utvalda orter.

 

Omvärldsorienterad marknadschef

Vi söker nu en marknadschef som vill ta en nyckelroll i att leda, utveckla och koordinera marknads-, varumärkes- och kommunikationsarbetet gentemot bostadsköparen. Detta innefattar att säkerställa att vi levererar rätt budskap i rätt kanaler och ligger i framkant avseende en genuin förståelse av kunders och intressenters behov, preferenser och prioriteringar, inte bara idag, utan även förutse möjligheter och utmaningar i framtiden.

 

En framgångsfaktor i denna roll tror vi är att ständigt ha fokus på att skapa nya lösningar och ha ett öga för trenderna på marknaden och omvärlden i stort.

 

Du leder ett team med ca 10 specialister inom analys, kommunikation, marknad och varumärke. Teamet arbetar integrerat med våra tre geografiska bostadsutvecklingsregioner Stockholm, sydväst och riks och våra centrala funktioner i Skanska Sverige. Du ingår i ledningsgruppen Bostadsutveckling Sverige och rapporterar till marknadschef projektutveckling och byggverksamhet Skanska Sverige AB.

 

Vem är du?

För denna roll söker vi dig som har erfarenhet och vilja att utveckla marknadsarbetet för business to consumer.

 

Du har:

  • Högskole- eller universitetsutbildning, gärna med inriktning marknadsföring, kommunikation eller motsvarande
  • Erfarenhet av arbete med varumärke, marknad och kommunikation till konsument, gärna med koppling till bostadsmarknaden
  • Tidigare chefs- och ledarerfarenhet

Du är en värderingsstyrd ledare som tar stort ansvar för att driva verksamheten framåt och trivs med att ha många olika kontaktytor. Som person är du lyhörd, har lätt för att samarbeta och känner dig trygg i en miljö som kräver en välutvecklad prioriteringsförmåga. Du har stort intresse för att leda och utveckla team och medarbetare och ser att det är en nyckel till framgång.

 

Vi ser fram emot din ansökan!

Ansök nu eller senast den 28 juni med personligt brev och CV. Vi vill gärna att du i ditt personliga brev motiverar varför du är intresserad av tjänsten och vad du vill bidra med. Urval kommer göras löpande och intervjuer kan komma att påbörjas innan sista ansökningsdag. Har du frågor om tjänsten är du varmt du välkommen att kontakta rekryterande chef Håkan Isfalk på 010-448 92 13 eller HR business partner Elin Gånge Fyhn på 010-449 60 86.

 

Våra medarbetare är vår främsta styrka och det är viktigt att du känner dig trygg hos oss. Vi vill att du ska trivas på jobbet och ha kul med dina kollegor. Vi lovar dig som medarbetare en ständig kompetensutveckling och tillhandahåller en rad internutbildningar, befattningsspecifika program och internationella utvecklingsmöjligheter. För oss är hälsa och säkerhet extra viktigt och det ligger även som grund för våra förmåner till dig som anställd på Skanska.

 

I samband med denna rekrytering genomförs en bakgrundskontroll i syfte att värna om Skanskas verksamhet, medarbetare och varumärke samt för att verifiera att de uppgifter du lämnar är korrekta. Bakgrundskontrollen genomförs av Skanskas samarbetspartner 2Secure, som får del av dina kontaktuppgifter och ditt CV. 2secure kommer inhämta ditt medgivande samt ge dig mer information om bakgrundskontrollen som dem genomför. För mer information om Skanskas personuppgiftsbehandling i samband med rekrytering och dina rättigheter, läs här.

 

Om företaget

Skanska använder sin kunskap och förmåga att blicka framåt till att forma hur människor lever, arbetar och möts. Vi har funnits i mer än 135 år och är ett av världens största projektutvecklings- och byggföretag med en omsättning på 148 miljarder kronor under 2021. Skanska är verksamma på utvalda marknader i Norden, Europa och USA. Tillsammans med våra kunder och en samlad expertis hos 30 000 medarbetare skapar vi innovativa, hållbara lösningar som främjar hälsa och välbefinnande bortom vår livstid.

 

Hos oss är du med och skapar förutsättningar till trygga områden och bättre levnadsvillkor för människor i samhället

 

Ditt arbete bidrar i omställningen och utvecklingen för en hållbar framtid

Du är en del av ett öppet företagsklimat där alla vågar diskutera, reagera och agera.

 

Du tillsammans med dina kollegor arbetar på ett säkert sätt för att främja en mer hälsosam och trivsam vardag.

 

Här bygger vi en inkluderande arbetsmiljö där du och olika människors kompetens och erfarenhet får plats.

 

Malin | Kontaktperson

 Skicka email

 

 

 Ansök nu

Sista ansökningsdag : I morgon . Arbetsort : Stockholm . Publicerat : 14 juni

Kategorier : Affärsutveckling & Verksamhetsutveckling Chef & Ledning Försäljning & Marknadsföring


Senaste jobben från Skanska

Alla jobb hos Skanska

Liknande jobb Marknadschef Skanska Bostadsutveckling - Stockholm, Göteborg eller Malmö