Skanska

Marknadschef Hus Syd - Malmö

Skanskas löfte är att bygga ett bättre samhälle. Vårt mål är att nå klimatneutralitet i hela värdekedjan senast 2045. Vi är ett företag som drivs av starka värderingar och tro på att nöjda medarbetare på rätt plats leder till nöjda kunder och en framgång på marknaden.

 

Region Hus Syd har som uppdrag att skapa, leda och styra lönsamma projekt på ett hållbart sätt samt att utveckla husbyggnadsverksamheten i Skåne. Vi präglas av en välkomnande kultur och ett fokus på ständig utveckling och förbättring. Vår målsättning är att bedriva en hållbar verksamhet med fokus på lönsamhet, tydliga arbetssätt och nära ledarskap. Vi tror nyckeln är att vi tillsammans arbetar vidare med en värderingsstyrd och teamorienterad kultur.

 

Hus Syd är en framåtblickande region med vilja att ständigt förbättras och nå världsklass i det vi gör! Regionen består av sex distrikt som främst bygger bostäder, kommersiella fastigheter och samhällsfastigheter. Vi samverkar tätt och samarbetar i projekt inom hela regionen.

 

Då vår nuvarande marknadschef går vidare till nya utmaningar söker vi nu en ny marknadschef som vill vara med och driva marknadsarbetet i regionen.

 

Fokus hållbarhet och kund!

Vi vill förstå vår marknad samt våra kunders utmaningar, inte bara idag, utan även förutse deras möjligheter och utmaningar i framtiden. Vi tror på ett nära samarbete med utvalda nyckelkunder som är rätt samarbetspartners för oss i många frågor inte minst inom hållbarhetsområdet.

 

I rollen ingår att samordna och säkerställa det breda marknadsarbetet genom strategiska/operativa åtgärder inom regionen.

 

Som marknadschef hos oss har du ständigt fokus på regionens framtid och ser till att vi möter förändringar på marknaden. Du driver strategiskt och operativt nyckelkunds- och marknadsarbete i regionen och säkerställer att vi har prioriterade affärer i pipeline och rätt orderingång. Du fungerar som bollplank till våra chefer i dessa frågor och har ständigt fokus på att driva arbetet framåt.

 

Du sitter med i Hus Syds ledningsgrupp och är där en viktig spelare för att vi ska bli än mer framgångsrika i vårt kund- och marknadsarbete. Viktiga utgångspunkter i ditt arbete är våra värderingar, vårt starka samhällsengagemang och uppsatta mål i affärsplanen.

 

Du skapar förutsättningar för framgång!

För att lyckas i rollen som marknadschef har du ett stort intresse av att utveckla vår verksamhet och skapa förutsättningar för långsiktigt marknadsarbete. Du har en personlig mognad och förmåga att skapa goda relationer med både kunder och medarbetare. Du behöver också vara strukturerad, metodisk så väl som engagerad och driven. Vidare är du lösningsorienterad och tar egna initiativ för att driva arbetet framåt.

 

Vi ser att du har flerårig erfarenhet av att framgångsrikt ha arbetat med dessa frågor i en liknande roll. Har du dessutom branscherfarenhet och erfarenhet av offentliga upphandlingar så är det mycket meriterande. Meriterande är även att ha erfarenhet från beställar-/kundorganisationer.

 

Du har en för rollen lämplig utbildning som tex högskole-/civilingenjör eller civilekonom.

 

Sök nu

genom att skicka in din ansökan med CV och personligt brev via länken nedan. Vi vill ha din ansökan senast 4 juni 2023. Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden löpt ut.

 

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta regionchef Fredrik Andersson på telefonnummer 010-449 60 33.

 

Välkommen med din ansökan!

 

Våra medarbetare är vår främsta styrka och det är viktigt att du känner dig trygg hos oss. Vi vill att du ska trivas på jobbet och ha kul med dina kollegor. Vi lovar dig som medarbetare en ständig kompetensutveckling och tillhandahåller en rad internutbildningar, befattningsspecifika program och internationella utvecklingsmöjligheter. För oss är hälsa och säkerhet extra viktigt och det ligger även som grund för våra förmåner till dig som anställd på Skanska.

 

I samband med denna rekrytering genomförs en bakgrundskontroll i syfte att värna om Skanskas verksamhet, medarbetare och varumärke samt för att verifiera att de uppgifter du lämnar är korrekta. Bakgrundskontrollen genomförs av Skanskas samarbetspartner 2Secure, som får del av dina kontaktuppgifter och ditt CV. 2secure kommer inhämta ditt medgivande samt ge dig mer information om bakgrundskontrollen som dem genomför. För mer information om Skanskas personuppgiftsbehandling i samband med rekrytering och dina rättigheter, läs här.

 

 

Ansök nu 

 

 

Sista ansökningsdag : För 9 timmar sedan . Arbetsort : Malmö . Publicerat : 15 maj

Kategorier : Chef & Ledning Ekonomi & Finans Försäljning & Marknadsföring Teknik & Ingenjör


Senaste jobben från Skanska

Alla jobb hos Skanska

Liknande jobb Marknadschef Hus Syd - Malmö