Skanska

Marknadsansvarig Projektutveckling, Verksamhetsgren Hus – Stockholm/Göteborg/Malmö (vikariat)

Nu finns en spännande roll som marknadsansvarig för de projektutvecklande regionerna som utvecklar kommersiella fastigheter och hyresbostäder. Tjänsten är ett vikariat under minst 1 år.

 

Vi söker dig som vill ta en nyckelroll i att utveckla och koordinera marknads-, och kommunikationsarbetet för att öka kännedomen om Skanska som den främsta och mest hållbara projektutvecklaren på marknaden. Detta innefattar bland annat att stötta och fungera som ett operativt kommunikationsstöd i produktion av pressreleaser, anbud, hemsidor och annonser samt i framtagande av presentationer och övrigt marknadsmaterial.

 

Hålla ihop marknadsarbetet för projektutveckling

I denna roll, är det centralt att fungera som länk till Skanska Sveriges kommunikationsteam och Public Affairs för att se till att de projektutvecklande enheternas kommunikationsbehov speglas i den centrala kommunikationen.

 

Förutom detta, blir en viktig uppgift även att bidra till en ökad samordning inom Projektutveckling i möten med kommuner för att de ska uppfatta oss som ”Ett Skanska” och genom kommunikationsstöd till verksamheten bidra till tidiga dialoger med offentliga kunder.

 

Genom strategiskt och operativt kommunikationsstöd, jobbar du nära regionerna i att uppfylla affärsmålen. Som marknadsansvarig är du med på regionmöten och liknande aktiviteter.

 

Omvärldsorienterad och nyfiken på trenderna på marknaden

En framgångsfaktor i uppdraget tror vi är att ha fokus på att skapa nya lösningar och ha ett öga för trenderna på marknaden och omvärlden i stort. Till exempel blir en viktig pusselbit att bistå med analyser av kommuner och politiska kommunstyren.

 

Vi tror även att du har:

• Erfarenhet och vilja att utveckla marknadsarbetet för business to business och har kännedom om offentlig kund

• Kommunikationskompetens

• Gärna erfarenhet av att jobba med press

• Intresse för utveckling av kommersiella fastigheter och bostäder

 

För att trivas i denna roll, tror vi att man behöver ha en kommunikativ förmåga, vara driven och strukturerad, ansvarstagande och gilla att samarbeta med andra.

 

Vi ser fram emot din ansökan!

Ansök nu eller senast den 14e december med personligt brev och CV. Vi vill gärna att du i ditt personliga brev motiverar varför du är intresserad av tjänsten och vad du vill bidra med. Urval kommer göras löpande och intervjuer kan komma att påbörjas innan sista ansökningsdag. Har du frågor om tjänsten är du varmt du välkommen att kontakta rekryterande chef Håkan Isfalk på 010-448 92 13 eller HR business partner Elin Fyhn på 010-449 60 86.

 

Välkommen till Skanska!

 

 

Ansök nu 

 

 

Sista ansökningsdag : 14 december . Arbetsort : Göteborg, Malmö, Stockholm . Publicerat : 25 november

Kategorier : Bygg & Anläggning Försäljning & Marknadsföring Kommunikation


Senaste jobben från Skanska

Alla jobb hos Skanska

Liknande jobb Marknadsansvarig Projektutveckling, Verksamhetsgren Hus – Stockholm/Göteborg/Malmö (vikariat)