Skanska

Marknad- och kalkylsamordnare till Skanska Industrial Solutions - Uddevalla, Skövde alt Karlstad

Skanska Industrial Solutions erbjuder helhetslösningar inom asfalt, bergmaterial, betong, infraservice och rental. Vi är ett helägt dotterbolag inom Skanska Sverige AB.

Vår verksamhet inom asfalt och bergmaterial levererar olika bergprodukter samt tillverkar och lägger asfalt. Vi tar också emot, bearbetar och återanvänder schaktmassor och asfalt.

 

Distrikt Entreprenad Norr bedriver verksamhet i Bohuslän, Skaraborg samt i Värmland. Vi söker nu förstärkning av en marknads- och kalkylsamordnare.

 

Marknads- och kalkylsamordnare

Du kommer att ha en viktig roll för distriktet då kalkylarbetet samt marknadsbevakningen utgör en grund för våra anbud och för att våra kunder skall fortsätta välja oss. Tjänsten innebär att ansvara för anbuds- och marknadsarbetet samt planera och implementera arbetssätt inom området.

 

Andra arbetsuppgifter kan vara att:

• Ta fram distriktets kalkyler

• Delta i prioriteringen av projekt

• Vara ett stöd och en drivande kraft i arbetet med projektekonomi

• Tillämpning av gemensamma arbetssätt (VSAA, C7)

• Samordna marknadsinformation i CRM-verktyget Salesforce

 

Du rapporterar till distriktschefen och din placeringsort kan vara antingen Skövde, Uddevalla eller Karlstad, men resor kommer att ingå i tjänsten.

 

Kvalifikationer

Vi tror att du har minst fem års erfarenhet av asfaltbranschen eller närliggande bransch. Det är starkt meriterande om du har tidigare erfarenhet av att räkna på asfaltsjobb. Vidare ser vi arbetsledarerfarenhet inom bygg- och anläggningsprojekt som en merit, samt även kunskap i C7 eller liknande kalkylverktyg.

 

Du som kommer trivas i rollen är en driven person som tycker om struktur och ordning och reda och värdesätter teamarbete. Att ha en bred roll med mycket interaktion med många kontaktytor passar dig som hand i handsken och du har en god förmåga att lyfta blicken från ett statistiskt underlag till att se ur ett helhetsperspektiv. Du har en pedagogisk ådra och en förmåga att kommunicera ett budskap på ett lättförståeligt sätt. Vi ser gärna att du har kunskap om hur projekt drivs med avseende på ekonomi, hållbarhet, planering och teknik. Kanske har du tidigare arbetat som kalkylingenjör eller aktivt deltagit i anbudsarbete.

 

Vi behöver din ansökan senast den 11 juni!

Men vänta inte - vi rekryterar löpande så ansök redan i dag. Du söker genom att bifoga ditt CV och ev övriga ansökningshandlingar.

 

Om du har några frågor kring tjänsten får du gärna kontakta rekryterande chef Robert Johnsson på 010-448 8448.

 

Välkommen till Skanska!

Våra medarbetare är vår främsta styrka och det är viktigt att du känner dig trygg hos oss. Vi vill att du ska trivas på jobbet och ha kul med dina kollegor. Vi lovar dig som medarbetare en ständig kompetensutveckling och tillhandahåller en rad internutbildningar, befattningsspecifika program och internationella utvecklingsmöjligheter. För oss är hälsa och säkerhet extra viktigt och det ligger även som grund för våra förmåner till dig som anställd på Skanska.

 

 

Ansök nu 

 

 

Sista ansökningsdag : 11 juni . Arbetsort : Karlstad, Skövde, Uddevalla . Publicerat : 10 maj

Kategorier : Bygg & Anläggning Kontor & Administration Teknik & Ingenjör


Senaste jobben från Skanska

Alla jobb hos Skanska

Liknande jobb Marknad- och kalkylsamordnare till Skanska Industrial Solutions - Uddevalla, Skövde alt Karlstad