Skanska

Markarbetare Väg- och Anläggning, Västerås

Väg och anläggning, Region Mellansverige består av fem distrikt och ansvarar för Skanskas väg- och anläggningsarbeten i Bergslagen, Östergötland, Sörmland och Uppsala/Gävleborg. 

Vi söker nu nya markarbetare till vår verksamhet i Västerås, Bergslagen.

Du är trygg i ditt arbete och söker nya utmaningar

Vi söker mark- och anläggningsarbetare som har erfarenhet inom området. Arbetsuppgifterna varierar mellan grundläggning, schaktarbeten och rörläggning. Du är trygg i din yrkesroll, samt söker nya utmaningar och vill vidareutvecklas inom ditt yrke. 
Du kommer att arbeta i ett team där alla har en viktig uppgift - att utföra sina arbetsuppgifter på så bra sätt som möjligt och alltid med fokus på säkerhet och produktivitet.


Vi är ett vinnande lag!


Är du en person som får arbetet gjort med hög kvalitet?

Då vill vi veta mer om dig! Vi ser helst att du har yrkesbevis inom området, alternativt går som lärling. För att trivas hos oss har du ordning omkring dig, trivs att arbeta i lag och du bidrar också till en god stämning. Du ser möjligheter istället för hinder. Du är självgående och har ett driv att få saker ur händerna. Du tvekar inte att komma med idéer om du ser att något kan göras bättre, säkrare och effektivare. Du känner en stolthet i ditt arbete och ser ditt bidrag i projektet. 

Du kommer vara placerad ute på projekt och utgår hemifrån, så dagliga resor till och från arbetsplatsen förekommer. Våra projekt är huvudsakligen i Västerås med omnejd.

Ansök idag, men senast 18 augusti

För att bli del av Sveriges ledande byggföretag så skicka in din ansökan redan idag genom att registrera cv och personligt brev via länken nedan. Har du frågor så Kontakta Mikael Tjärnström, projektchef: 010-4486187 eller Sanna Gränsmark, HR-partner: 010-4480940.
Senaste ansökningsdatum är 190818.

Välkommen med din ansökan!

 

 

Additional Information

  • Location: Västerås, Västmanland, Sweden
  • Schedule: Heltid
  • Employee Status: Tillsvidare

Statements

  • About Skanska: Skanska skapar hållbara lösningar inom bygg- och anläggning, infrastruktur, bostäder och kommersiella lokaler. Just nu driver vi tusentals projekt i Norden, Centraleuropa, UK och USA. Våra medarbetare bidrar till vår framgång och att vi idag är ett av världens största byggföretag. Vi är fler än 43 000 kunniga och passionerade medarbetare globalt, varav 9 000 finns i Sverige. Med utgångspunkt i våra starka värderingar utvecklar vi våra medarbetare och vår verksamhet. Välkommen att bygga ett bättre och grönare samhälle tillsammans med oss!

 

 

Ansök nu 

 

 

Sista ansökningsdag : 18 augusti . Arbetsort : Västerås . Publicerat : 8 juli

Kategorier : Bygg & Anläggning


Senaste jobben från Skanska

Alla jobb hos Skanska

Liknande jobb Markarbetare Väg- och Anläggning, Västerås