Skanska

Markarbetare Väg och Anläggning - Västerås

Vi söker nya medarbetare!

 

Väg och anläggning, Region Mellansverige består av fem distrikt och ansvarar för Skanskas väg- och anläggningsarbeten i Östergötland, Sörmland, Bergslagen och Uppsala/Gävleborg.

 

Vi söker nu nya markarbetare till vår verksamhet i Västerås.

 

 

Du är trygg i ditt arbete och söker nya utmaningar

Vi söker mark- och anläggningsarbetare som har erfarenhet inom området. Arbetsuppgifterna varierar mellan grundläggning, schaktarbeten och rörläggning. Du är trygg i din yrkesroll, samt söker nya utmaningar och vill vidareutvecklas inom ditt yrke.

Du kommer att arbeta i ett team där alla har en viktig uppgift - att utföra sina arbetsuppgifter på så bra sätt som möjligt och alltid med fokus på säkerhet och produktivitet.

 

 

Vi är ett vinnande lag!

Är du en person som får arbetet gjort med hög kvalitet?

Då vill vi veta mer om dig! Vi ser helst att du har yrkesbevis inom området, alternativt går som lärling. För att trivas hos oss har du ordning omkring dig, trivs att arbeta i lag och du bidrar också till en god stämning. Du ser möjligheter istället för hinder. Du är självgående och har ett driv att få saker ur händerna. Du tvekar inte att komma med idéer om du ser att något kan göras bättre, säkrare och effektivare. Du känner en stolthet i ditt arbete och ser ditt bidrag i projektet.

Du kommer vara placerad ute på projekt och utgår hemifrån, så dagliga resor till och från arbetsplatsen förekommer. Våra projekt är huvudsakligen i Västerås med omnejd.

 

 

Ansök idag

För att bli del av Sveriges ledande byggföretag så skicka in din ansökan redan idag eller senast den 2018-03-25 genom att registrera cv och personligt brev via länken nedan. Har du frågor så Kontakta Charlotta Larsson, projektchef: 010-448 86 47 eller Carl-Johan Appelfeldt, HR-specialist: 010-449 26 09.

 

Välkommen med din ansökan!

 

 

Skanska utvecklar och bygger infrastruktur, bostäder, kommersiella lokaler och projekt i offentligprivat samverkan. Just nu med tusentals projekt i Norden, Centraleuropa, UK och USA. Vi är stolta över att vara ett av världens största byggföretag. Vår framgång bygger på starka värderingar och att vi ska vara ledande inom hållbarhet. Vårt lag består idag av 54 000 duktiga, kunniga och passionerade medarbetare, varav 11 500 i Sverige. Precis som allt annat vi gör, utvecklar vi laget hållbart och långsiktigt. Vi vill hela tiden bli bättre, vi behöver hela tiden bli fler. Är du bra på det du gör? Välkommen att bygga ett bättre samhälle tillsammans med oss. 

 Ansök nu

Sista ansökningsdag : 25 mars . Arbetsort : Västerås

Kategorier : Bygg & Anläggning


Senaste jobben från Skanska

Alla jobb hos Skanska

Liknande jobb Markarbetare Väg och Anläggning - Västerås